10   181
18   330
48   370
17   404
31   386
18   325
23   345
24   442
25   412
10   379

Senaste inläggen

 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök
 • Rea på läckra loafers

  Rea på läckra loafers

Rund spegel i Rosèguld

Rund spegel i Rosèguld.

Ni är en del som efterfrågat mer inredning från mig och självklart ska jag bjuda på en del inredning också. Igår hade vi städning hemma så jag ska passa på att ta en lite bilder idag. Jag är inte helt och hållet klar med allt. Behöver få upp snygga tavlor i hela huset. Sen ska jag även byta ut vårt köksbord på nedan våningen till ett större. Det runda marmorbordet vi har just nu är lite för litet. Så fort bordet är klart så kommer jag självklart att visa er bilder.

Men något som jag spanat på är bland annat en rund spegel i roséguld. För er som inte vet så har jag en hel del inredningen i roséguld samt silver. Spegeln nedan som jag har spaning på kommer från AYTM. Den hade passar super fint hemma hos oss. Rund spegel i RosèguldRund spegel i Rosèguld

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?