6   81
20   204
15   233
28   271
17   222
26   207
37   299
28   250
23   203
20   263

Senaste inläggen

 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt
 • Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar

  Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar
 • Helt fantastik helg

  Helt fantastik helg
 • 68% på By Malene Birger

  68% på By Malene Birger

Rund spegel i Rosèguld

Rund spegel i Rosèguld.

Ni är en del som efterfrågat mer inredning från mig och självklart ska jag bjuda på en del inredning också. Igår hade vi städning hemma så jag ska passa på att ta en lite bilder idag. Jag är inte helt och hållet klar med allt. Behöver få upp snygga tavlor i hela huset. Sen ska jag även byta ut vårt köksbord på nedan våningen till ett större. Det runda marmorbordet vi har just nu är lite för litet. Så fort bordet är klart så kommer jag självklart att visa er bilder.

Men något som jag spanat på är bland annat en rund spegel i roséguld. För er som inte vet så har jag en hel del inredningen i roséguld samt silver. Spegeln nedan som jag har spaning på kommer från AYTM. Den hade passar super fint hemma hos oss. Rund spegel i RosèguldRund spegel i Rosèguld

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?