17   191
8   266
21   359
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Runda trendiga Chloe Solglasögon.

  Runda trendiga Chloe Solglasögon.
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Runda trendiga Chloe Solglasögon.

Runda trendiga Chloe solglasögon innehåller affiliatelänk.

Minns ni att jag för en tid sen tipsa er om runda Chloe solglasögon på Rean. Jag passade själv på att klicka hem ett par och chansa. Har nämligen inte testat just denna modellen i affären. Fick hem dom igår och blev sjukt nöjd. Jag har testat andra runda modeller som jag gilla så jag kunde gissa att dom skulle sitta bra. Var dock lite osäker på modellen, men när jag fick hem dom och testa bestämde jag mig för att behålla dom.

Det bästa av allt är att alla dessa solglasögon är nedsänkta med mer än 60% rabatt och kostar nu 999:-. Ni hittar dom HÄR eller klick på bilden nedan.

Runda trendiga Chloe Solglasögon.Runda trendiga Chloe Solglasögon. Runda trendiga Chloe Solglasögon.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?