9   111
4   103
13   212
21   227
31   245
20   206
37   249
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

Så himla mycket

Hej hej mina fina läsare

Alltså det har varit så himla mycket och därav min frånvaro på bloggen. Mannens mormor gick bort igår och trots att vi varit medvetna om att hon varit sjuk och inte vetat hur länge hon skulle leva. Så kom det som en chock när hon gick bort igår. Vi har varit så ledsna och det har tagit på psyket. Begravningen är denna veckan och mannen åker till Polen imorgon för att vara med på begravningen. Skulle jätte gärna vilja vara med men tyvärr finns det inte möjlighet. Begravningen sker så himla snabbt och går inte riktigt att lösa när det kommer till jobb och barnpassning. Så jag får helt enkelt vara hemma med lillen.

Men jag är så glad att vi fick möjligheten att spendera tid med henne för några månader sen. Trots att hon var svag och sjuk redan då så var hon så himla glad att vi kom, och vi med. Vila i frid fina mormor ❤️

Igår och idag har varit så himla stressande, försöker varva ner med ett glas vin i soffan. Vi ska inte prata om hur stressad denna dagen har varit, kom hel allt för sent och hann inte alls ta mig till träningen. Eller om jag ska vara ärlig så orkade jag inte.

Nu ska jag koppla av och kolla lite på nätet innan läggdags.

God Natt

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?