12   78
12   153
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Så skyddar du dig mot pigmentfläckar i sommar

Nu när sommaren är här och solen kikar fram så är det viktigt att tänka på huden – så skyddar du dig mot pigmentfläckar i sommar.

Jag har tagit hjälp av Terese som är hudterapeut på Kräm Hudvårdsstudio. Pigmentfläckar drabbar dig som är oförsiktigt i solen eller så kan det vara medfött. Är du dessutom gravid så ska du vara extra försiktig i solen eftersom man lättare får pigmentfläckar när man är gravid på grund av alla hormoner. Har man redan pigmentfläckar så kan solen göra fläckarna tydligare. Därför är det extra viktigt att skydda sig i solen.

Man kan skydda sig på olika sätt men framför allt ska man använda en bra solkräm till ansiktet. Terese på Kräm Hudvårdsstudio tipsar om Guinot solkräm. Det som är bra med Guinots produkter är att dom är fria från parabener. Guinot använder sig av DNA-molekyler och dessa lägger sig på hudytan och absorberar UC-cellerna och skyddar därmed hudcellernas DNA. Vetenskapliga tester visar att DNA i solskyddsprodukter förbättrar skyddet mot UVA-/UVB strålar. Glöm inte hatten eller kepsen och undvik solen när den är som starkast.

Dags att skaffa solskydd!

Ska jag vara ärlig så är jag själv dålig på att använda solskydd i ansiktet. Befann jag mig på stranden så brukade jag använda solkrämen till kroppen i ansiktet. Och det ska man absolut aldrig göra, vet inte om ni gjort det någon gång men man får alltid så konstiga utslag efteråt. Nu hände detta mig 1 gång per år. Jag är väldigt sällan i solen och ligger aldrig och solar på stranden. Men det ska bli ändring på det, från och med idag ska jag investera i en bra solkräm från Guinot hos Terese på Kräm Hudvårdsstudio. Och använda den hela sommaren varje dag.

 

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?