12   136
28   178
14   214
27   202
31   274
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde
 • Upp till 25% rabatt på design lampor

  Upp till 25% rabatt på design lampor

Så skyddar du dig mot pigmentfläckar i sommar

Nu när sommaren är här och solen kikar fram så är det viktigt att tänka på huden – så skyddar du dig mot pigmentfläckar i sommar.

Jag har tagit hjälp av Terese som är hudterapeut på Kräm Hudvårdsstudio. Pigmentfläckar drabbar dig som är oförsiktigt i solen eller så kan det vara medfött. Är du dessutom gravid så ska du vara extra försiktig i solen eftersom man lättare får pigmentfläckar när man är gravid på grund av alla hormoner. Har man redan pigmentfläckar så kan solen göra fläckarna tydligare. Därför är det extra viktigt att skydda sig i solen.

Man kan skydda sig på olika sätt men framför allt ska man använda en bra solkräm till ansiktet. Terese på Kräm Hudvårdsstudio tipsar om Guinot solkräm. Det som är bra med Guinots produkter är att dom är fria från parabener. Guinot använder sig av DNA-molekyler och dessa lägger sig på hudytan och absorberar UC-cellerna och skyddar därmed hudcellernas DNA. Vetenskapliga tester visar att DNA i solskyddsprodukter förbättrar skyddet mot UVA-/UVB strålar. Glöm inte hatten eller kepsen och undvik solen när den är som starkast.

Dags att skaffa solskydd!

Ska jag vara ärlig så är jag själv dålig på att använda solskydd i ansiktet. Befann jag mig på stranden så brukade jag använda solkrämen till kroppen i ansiktet. Och det ska man absolut aldrig göra, vet inte om ni gjort det någon gång men man får alltid så konstiga utslag efteråt. Nu hände detta mig 1 gång per år. Jag är väldigt sällan i solen och ligger aldrig och solar på stranden. Men det ska bli ändring på det, från och med idag ska jag investera i en bra solkräm från Guinot hos Terese på Kräm Hudvårdsstudio. Och använda den hela sommaren varje dag.

 

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?