12   86
12   154
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Såhär tvättar du håret:

Såhär tvättar du håret:

Visste ni att man ska tvätta sitt hår med schampo två gånger per dusch? Detta hade jag faktiskt inte en aning om. Min frisör har slutat (som jag skrev innan) och idag träffade jag min nya frisör. Ska gå till henne nästa vecka och lovar att berätta mer för er.

Men tillbaka till det här med att tvätta håret med schampo två gånger per dusch. Detta berättade hon för mig idag och så mycket annat som är så himla intressant. Anledningen är att första gången tar man bort smuts och produkter som ligger på ytan. Andra gången schamponerar man ordentligt i hårbotten och verkligen gör rent.

Jag tvättade mitt hår ikväll och såklart blev det två schamponeringar. Man känner verkligen hur schampot löddrar mycket mer andra gången.

Väldigt många har problem med sitt hårbotten och en av anledningarna kan vara att man inte får bort allt smuts eftersom man endast schamponerat håret en gång. Det kan vara värt att testa.

Sen ska man inte tvätta håret allt för ofta heller. Gör man det ordentligt från början och tvättar håret två gånger så behöver man inte tvätta håret så ofta för det blir inte lika smutsigt.

Såhär tvättar du håret, tydligen. Och får den bästa lystern som håller länge.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?