9   101
4   100
13   210
21   227
31   245
20   206
37   248
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

SAINT LAURENT väska i födelsedagspresent

SAINT LAURENT väska i födelsedagspresent.

På söndag fyller jag år och varje år får jag önska mig en väska av mannen i födelsedagspresent. Snacka om att jag blir bortskämd. Eftersom jag dessutom fyller år så nära inpå julen. Så brukar jag säga att det får vara min julklapp också.

Förra året fick jag min efterlängtade Chloé Fey väska, den hade jag faktiskt spanat på ett bra tag. Blev den modellen i konjaksfärg och det var ingen som helst tvekan. Detta året har jag bestämt mig för en Saint Lauren väska, kan dock inte bestämma mig för vilken modell det blir. Får nog klura på den, men en Saint Laurent väska i födelsedagspresent är aldrig fel.

Från början fundera jag på om den ska vara i silver och svart eller gult och svart. Har till 100% bestämt mig för att det blir guld, men sen om det blir en svart eller en lipstick red, eller kanske till och med en grå. Det återstår att se.

Jag saknar en svart axelremsväska, jag gillar att hålla i mina väskor och dom ska gärna vara lite större. Men sen är det också smidigt att kunna ha en lite mindre väska till fest.

Nedan är mina favoriter, har väldigt svårt att bestämma mig. Vilken är din favorit? 

SAINT LAURENT väska i födelsedagspresent

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?