39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

SAINT LAURENT väska i födelsedagspresent

SAINT LAURENT väska i födelsedagspresent.

På söndag fyller jag år och varje år får jag önska mig en väska av mannen i födelsedagspresent. Snacka om att jag blir bortskämd. Eftersom jag dessutom fyller år så nära inpå julen. Så brukar jag säga att det får vara min julklapp också.

Förra året fick jag min efterlängtade Chloé Fey väska, den hade jag faktiskt spanat på ett bra tag. Blev den modellen i konjaksfärg och det var ingen som helst tvekan. Detta året har jag bestämt mig för en Saint Lauren väska, kan dock inte bestämma mig för vilken modell det blir. Får nog klura på den, men en Saint Laurent väska i födelsedagspresent är aldrig fel.

Från början fundera jag på om den ska vara i silver och svart eller gult och svart. Har till 100% bestämt mig för att det blir guld, men sen om det blir en svart eller en lipstick red, eller kanske till och med en grå. Det återstår att se.

Jag saknar en svart axelremsväska, jag gillar att hålla i mina väskor och dom ska gärna vara lite större. Men sen är det också smidigt att kunna ha en lite mindre väska till fest.

Nedan är mina favoriter, har väldigt svårt att bestämma mig. Vilken är din favorit? 

SAINT LAURENT väska i födelsedagspresent

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?