39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Säker Stil delade mitt foto

Så himla kul att säker stil delade mitt foto, jag har ju följt dom ett tag och man får verkligen så mycket inspiration. Och sen att få sitt foto delat på deras konto är otroligt kul. Tack för delningen Säker stil.

Idag har det varit full rulle, vi åker till Kroatien imorgon och allt med packning och det sista ska fixas. Syrran kom idag för att jag skulle visa henne hur larmet funkar då hon ska bo här i några dagar. Så hon och lillen har haft filmmys med godis och chips. Vår lilla kille är verkligen en nattmänniska, kan sitta uppe länge och sen sova länge på morgonen också.

Nu blir det sängdags för min del då jag är sjukt trött.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?