Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
7   77
28   198
22   246
19   306
20   267

Sällan jag pratar politik

Sällan jag pratar politik i bloggen, men kan verkligen inte låta bli. Budgeten som Moderaterna och Kristdemokraterna med hjälp av Sverigedemokraterna har satt gynnar en enda folkgrupp. De som är friska och kan jobba och de som tjänar bra. Alla människor har inte samma förutsättningar och möjligheter vårt samhälle.

Jag lånar texten nedan för jag kunde inte sagt det bättre själv. Har ingen energi att skriva allt själv då det tar otroligt mycket på krafterna. Det är ju väldigt tydlighet vilka denna budgeten gynnar.

Tack Moderater, Kristdemokrater och Sverigedemokrater! Tack så jävla mycket!! Tack ni som passivt släppte igenom budgeten oxå!!!

Det blir ingen gratis kollektivtrafik för barn och ungdomar i sommar!

Nej, varför ska fattiga barnfamiljer och ungdomar få nåt av samhället när ni kan ge pengarna till de som redan har mer än tillräckligt?

Nu väntar oxå höjd moms på mat och turismnäringen! Fint! Då slipper vi turisternas inflöde av pengar och gränshandeln från Norge avtar.. För att inte prata om fattigpensionärer och alla andra som lever på existensminimum. Höjd matmoms ser till att hålla oss under ytan..

Marknadshyror kommer att skapa ännu fler hemlösa, psykiskt sjuka och självmord!

Men RUT-avdraget (bidrag för rika) TREDUBBLAS!! Klart stenrika behöver få feta bidrag till att hyra in slavarbetare! Självklart!

Stupstocken i sjukförsäkringen återinförs = Ännu fler hemlösa, psykiskt sjuka och självmord!

Arbetsförmedlingen läggs ner..!??

Hur tänkte ni där?

Fackföreningsavgiften skulle bli avdragsgill. Det är ju några kronors avdrag på skatten för oss fattiga.. Så det stoppas såklart!! Det måste ju finnas pengar till de rikas skattesänkning..

Vi “normalavlönade” får en hundring mindre skatt. Kan ni se här ovan att det blir någon verklig vinst för oss? Nä, just det!

“Men skatter är ju rena kommunismen!”

Nej, skatter är välfärd! Och de som tjänar mer ska naturligtvis bidra mer!!

Vad mer… Jo, klimatet skiter vi i nu! Flygskatten slopas! För det är ju så att de som har råd att resa mycket och långt behöver nog ett par extra paraplydrinkar istället.. Självklart.

Jämställdhetsmyndigheten lägger vi ner oxå! Det är ju ändå bara trams att alla ska vara lika mycket värda.. Kvinnor har ändå tagit sig för mycket ton redan, så det är dags att sparka tillbaka dem hem till köket igen!

Ett 20-tal nationella museer som varit gratis kommer att ta entré.. Fördjupad allmänbildning ska inte erbjudas alla, utan bara till de som har råd!

Så.. TACK alla som gjort det möjligt att föra fram en ultrakonservativ nationalsocialistisk budgetpolitik i Sverige!!

Det här är vad ni som röstat på #SD lyckats åstadkomma!! Är ni stolta nu?

Tack för ordet/Stojfen

Lånad text från: Stefan Stojfen Johansson (Facebook).

Skål till budgeten (med ironi).

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. Maja
    25 december, 2018 / 9:48 e m

    Har inte läst hela texten utan såg meningen ang. kollektivtrafik. Ser ingen anledning att staten ska betala mitt barns kollektivtrafik-kort när jag har råd själv att betala. Många föräldrar har råd. Sossar bara delar ut till alla familjer oavsett om du är rik eller fattig, helt galet. Dela ut busskortet bara till dem som behöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?