SENAPSGUL BLUS

Jag är en nörd när det kommer till senapsgul färg, jag älskar min senapsgula blus från Lindex. Man kan fixa till den med bandet runt midjan 🙂 En senapsgul blus funkar till vilken outfit som helst, har ett par sjukt snygga pumps från By Malens Birger som är i senapsgult. 

Hej raringar

Jag uppdaterar inte bloggen lika ofta som jag gör i vanliga fall. Men dagarna har verkligen flugit förbi i ett svep och jag har haft fullt upp. Däremot uppdaterar jag Instagram My Story ofta @annamatkovich. Jag är i full fart med träningen och därefter umgås jag med mina killar så ofta jag kan. Som jag skrev i ett annat inlägg, så tar träningen sin tid och jag försöker gå så fort jag kommer från jobb.

Vi försöker även vara ute så mycket som möjligt och bara röra på oss. Vädret är inte världens bästa men det tillåter en att promenera mer och även cykla. Men vi gör precis dom sakerna som vi vill och gillar. Jag har en jobbdag kvar och sen är det en längre semester som väntar.

Nä hörni, nu ska jag lägga in Olaplex i håret och sen blir det sängen. Ni kan läsa mitt inlägg om tips på hur ni kan använda Olaplex HÄR. Ett sjukt bra tips som även en vännina till mig testat och intygar att det är mycket bättre. Jag var inte riktigt förtjust i Olaplex från början.

Puss & kram raringar

Följ:
Dela inlägget

8 Kommentarer

 1. 27 juli, 2017 / 7:37 f m

  Vilken fin blus – så fint med senapsgult!

  • Anna
   Författare
   27 juli, 2017 / 9:49 f m

   Tack snälla, älskar senapsgult 🙂

  • Anna
   Författare
   31 juli, 2017 / 10:42 e m

   Thnx love

  • Anna
   Författare
   31 juli, 2017 / 10:43 e m

   Men visst är den, älskar färgen.

 2. 1 augusti, 2017 / 10:33 f m

  I am obsessed with everything yellow at the moment! But adore this dress!

  Tatyana x
  LAFOTKA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.