1   87
15   191
21   210
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

Sex i ett långt förhållande

Sex i ett långt förhållande

Nästa tema i Anna & Maria diskuterar, handlar om sex i ett långt förhållande. Ett väldigt privat inlägg och vi fick till oss frågan från en av er läsare.

Det här med sex är så individuellt från person till person. Alla är vi olika och som par måste man möta varandras behov. Men sex är viktigt i ett förhållande, speciellt när man varit länge.

Både jag och mannen tycker det är extremt viktigt med närhet. Ett förhållande måste man ta vara på och underhålla för att det ska blomma. Sen får man inte glömma bort sig själv. Bara för att du skaffar barn eller har ett långt förhållande så ska du inte sluta bry dig om ditt utseende. Vi älskar att ta hand om vårt yttre, även fast det bara är vi två.

Alla har vi våra dåliga dagar. Men jag personligen tycker jag mår mycket bättre när jag piffar upp mig. Klär upp mig och slänger på lite smink. Sex och närhet är något man ständigt måste jobba på. Inget sköter sig själv och inte sexet heller.

Det är också viktigt att man är öppna och vågar vara ärliga. Vilka fantasier har man, är man olika där så får man möta varandras fantasier. När man är öppna med sina fantasier så öppnas en helt annan värld. Man kan överraska varandra på en helt annan nivå.

Som jag skrev tidigare, det är lätt att man i ett långt förhållande slutar att anstränga sig. Men man får inte glömma att det krävs ansträngning och närhet för att det ska funka i längden.

Ni kan läsa Marias inlägg – här -.

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?