Shades of Grey 

God morgon darling

Med all stress imorse hann jag inte knäppa en outfit så jag bjuder på en från förra veckan. Favoriten i garderoben just nu är denna ljusgråa kappan från Lady Morris, älskar den ljusgråa färgen som passar till det mesta. Är verkligen super glad att jag hittat en snygg stilren kappa som sitter fint på mig.

Jag kikar in en liten snabbis då det är full rulle, har redan hunnit dricka 4 stora koppar kaffe. Läste en artikel att man kommit fram till att om man dricker mycket kaffe så sätter det igång ämnesomsättningen 🤔 hmm borde vara smal som en sticka om du fråga mig haha. 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.