6   119
14   134
14   163
13   151
44   238
30   174
23   210
19   185
21   178
26   172

Senaste inläggen

 • Matteos sovrutiner

  Matteos sovrutiner
 • Tips – Volym i håret

  Tips – Volym i håret
 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag

Shopping, familjemys & skvaller

Hej darlings

Idag har jag haft en super mysig dag med dom bästa. Träffade Rasha för fika och shopping på Triangeln i Malmö, eftersom jag skulle hinna med träningen så gjorde jag alla mina ärenden i träningkläder ? Kände att det var en sådan dag jag skulle springa och fixa en massa och visst stämmde det. 

Jag och Rasha var verkligen i behov av denna fika och shopping, det var ett tag sen vi två hade kvalitetstid och skvallrade. 

Gick förbi Kicks och kika på YSL The Mats, har dom flesta färgerna men inte alla. Favoriten är den rosa till vänster nr 208 som jag redan har  men nu är jag sugen på den hallonröda till höger. Inte den första utan den andra nr 211.

Efteråt åkte vi hem till mormor och morfar för att måla ägg och mysa. Blev en lång kväll som sluta med att lillen stanna kvar för att sova över. Vilket innebär sovmorgon för vår del 🙂 Har dock bokat in träning vid lunch och ska försöka komma igång lite tidigare imorgon även fast jag hade kunnat sova till klockan 11.00

Kolla vad jag fick i mitt påskägg 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?