5   65
39   212
30   159
21   203
19   180
21   174
24   170
7   162
15   162
11   157

Senaste inläggen

 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL
 • Att pussla ihop det

  Att pussla ihop det

Shopping i Stockholm

God morgon raring

Hoppas att ni har sovit gott! Själv är jag pigg och glad och redo för en kort arbetsvecka.

I förra veckan åkte jag till Stockholm pga jobb och sen kom även mina killar upp. Vi passade på att utforska Stockholm och helt enkelt bara njuta av storstan. Blev en del shopping, mestadels inredning från Zara Home. Dom rosa fjäderkuddarna var kärlek vid första ögonkastet. Jag ville dock funder på vart jag skulle ha dom, så jag köpt inte dom direkt men dagen efter åkte jag dit direkt. Trots att jag inte vet vart jag ska ha dom, men det är väl det minsta problemet. Förmodligen blir det antingen i sovrummet eller pallen i Walk In.

Blev ingen shopping till mig om man inte räknar inredningen. Den shoppingen räknar jag som till oss. Provade lite olika kläder men inget jag fastade för. Mina killar hade tålamod ❤️

Önskar er en härlig Måndag ?

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?