4   89
29   161
37   213
20   153
18   226
19   130
23   212
13   132
17   192
14   183

Senaste inläggen

 • Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt

  Testa Julbakskassen & få 100:- rabatt
 • Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE

  Klassiska & eleganta kläder från NEWHOUSE
 • Födelsedag & Date Night

  Födelsedag & Date Night
 • Varför älskar jag sociala medier?

  Varför älskar jag sociala medier?

Sinful Julkalender

– I samarbete med Sinful –

Det här med julkalender är alltid lite extra spännande och man är så himla nyfiken vad som gömmer sig i de olika luckorna. I år kommer jag att ha årets häftigaste julkalender från Sinful. Måste säga att jag redan nu tjuvkikat i vissa luckor och det är väldigt spännande grejer som gömmer sig i kalendern. Sexleksaker, erotiska tillbehör och produkter för soft bondande, till honom, henne eller par. Får såklart inte avslöja vad som finns i de olika luckorna, men på bilden nedan har ni en sneak peek.

Någon som blev extra glad över Sinful kalender, är mannen. Nu kommer jag vara väldigt personlig i bloggen, men den bjuder jag på. Sex är det mest naturligaste som finns. Vi båda tycker sex är en viktig pusselbit i ett lyckat förhållande. Det är också viktigt att prata om sex och vara öppen. Jag är glad att mannen är en väldigt sexuell person och att vi kan prata om allt när det kommer till sex.

Mitt tips, är att du köper julkalendern från Sinful till din partner och att ni tillsamman utforskar den. På så sätt blir det mer naturligt att utforska vissa sexleksaker och erotiska tillbehör.

Sinful Julkalendern kostar 999:- men den är värd 2900:-, vilket är helt galet. Man får en hel del för pengarna. Förra året sålde kalendern slut på noll tid så passa på att klicka hem en redan nu. Det finns endast ett begränsat antal.

Sinful JulkalenderSinful Julkalender

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?