40   214
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Sinful Julkalender

– I samarbete med Sinful –

Det här med julkalender är alltid lite extra spännande och man är så himla nyfiken vad som gömmer sig i de olika luckorna. I år kommer jag att ha årets häftigaste julkalender från Sinful. Måste säga att jag redan nu tjuvkikat i vissa luckor och det är väldigt spännande grejer som gömmer sig i kalendern. Sexleksakerc, erotiska tillbehör och produkter för soft bondande, till honom, henne eller par. Får såklart inte avslöja vad som finns i de olika luckorna, men på bilden nedan har ni en sneak peek.

Någon som blev extra glad över Sinful kalender, är mannen. Nu kommer jag vara väldigt personlig i bloggen, men den bjuder jag på. Sex är det mest naturligaste som finns. Vi båda tycker sex är en viktig pusselbit i ett lyckat förhållande. Det är också viktigt att prata om sex och vara öppen. Jag är glad att mannen är en väldigt sexuell person och att vi kan prata om allt när det kommer till sex.

Mitt tips, är att du köper julkalendern från Sinful till din partner och att ni tillsamman utforskar den. På så sätt blir det mer naturligt att utforska vissa sexleksaker och erotiska tillbehör.

Sinful Julkalendern kostar 999:- men den är värd 2900:-, vilket är helt galet. Man får en hel del för pengarna. Förra året sålde kalendern slut på noll tid så passa på att klicka hem en redan nu. Det finns endast ett begränsat antal.

Sinful JulkalenderSinful Julkalender

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?