SKÅNES DJURPARK

Hej raringar

Bättre sent än aldrig. Vi har varit på Skånes djurpark nästan hela dagen igår med fina vänner och därav frånvaron i bloggen. En super trevlig dag med härliga vänner.

Skånes djurpark var välskött och fint men man fick inte se så mycket av djuren. Men djuren verkade ha det bra iallafall 🙂 Efter nästan 6 km vandring i parken skulle vi äta deras buffé på ett ställe som heter stallet. Men av någon konstig anledning så stängde dom restaurangen kl 16 och djurparken hade öppet till 18.00. Vi var hungriga som vargar så vi googla snabbt ett ställe i Höör som vi kunde käka på.

Fick bli ett ställe som heter Harleys, som hade super god snabbmat. Därefter körde vi till närmaste lekplats för att låta kidsen leka av sig. Där var vi ett bra tag till innan vi körde hemåt.

 

Men det viktigaste är att kidsen gillade det. Matteo var helt galen i traktorn som fanns på Skånes Djurpark. Han var så himla glad att han fick sitta på traktorn och den körde. Men vad gör man inte för dessa små liven, sålänge dom är glada så är vi glada. 

Jag och Linda är riktiga vin älskare och mannen föreslog att vi skulle ta med en flaska vin i vår lilla picknick påse. Men det blev aldrig av för min första tanke blev – men vi kan inte smuggla in vin. Jag kan ju säga som så att jag ångra det sen när vi väl satt där och var sugna på ett varsitt glas. Fick reda på Linda också var sugen på att packa med en flaska. Snacka om att vara livsnjutare här 😀

Kom och tänka på att vi kanske skulle bokat in en vinprovning, hade faktiskt varit riktigt skoj. Har varit på whiskey provning, och trots att jag aldrig dricker whiskey så var det riktigt skoj och lärorikt. Har varit på vinprovning fast mousserat vin och det var verkligen min grej, lärde mig en massa. Aja nog om vin, önskar alla en härlig dag.

 

 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.