Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
2   67
7   187
18   218
19   258
22   270

Skräddarsydd skjorta på Trunk Show i Malmö

Skräddarsydd skjorta på Trunk Show i Malmö.

Förra helgen var jag på Trunk Show i Malmö som anordnades av Aleks. Där mötte jag upp Linda, vi gick runt och kikade på utställarna. Aleks som anordnade Trunk Show i Malmö gjorde ett riktigt bra jobb.

Är man kille och intresserad av klassiska herr plagg så är det helt klart hit man ska gå nästa gång. Jag passade också på att kika på en fars dag present till mannen.

Bland alla dessa utställare, så fanns det även de som fokuserar på plagg till kvinnor. Jag och Linda blev presenterade för ett företag som skräddarsyr skjortor till både kvinnor och män. Det blev en varsin skjorta för min och Linda. Detta kommer vara min allra första skjorta med manschettknappar. Jag ser verkligen fram emot att få styla den och såklart visa upp den för er.

Bilderna nedan är lånade från Aleks. Jag fotar Linda medan hon provar ut en skjorta som ska skräddarsys.

Min plus 1 blev denna stiliga lilla killen. Tyckte han skötte sig exemplariskt med tanken på att det tog en stund.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?