12   78
12   153
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Skräddarsydd skjorta på Trunk Show i Malmö

Skräddarsydd skjorta på Trunk Show i Malmö.

Förra helgen var jag på Trunk Show i Malmö som anordnades av Aleks. Där mötte jag upp Linda, vi gick runt och kikade på utställarna. Aleks som anordnade Trunk Show i Malmö gjorde ett riktigt bra jobb.

Är man kille och intresserad av klassiska herr plagg så är det helt klart hit man ska gå nästa gång. Jag passade också på att kika på en fars dag present till mannen.

Bland alla dessa utställare, så fanns det även de som fokuserar på plagg till kvinnor. Jag och Linda blev presenterade för ett företag som skräddarsyr skjortor till både kvinnor och män. Det blev en varsin skjorta för min och Linda. Detta kommer vara min allra första skjorta med manschettknappar. Jag ser verkligen fram emot att få styla den och såklart visa upp den för er.

Bilderna nedan är lånade från Aleks. Jag fotar Linda medan hon provar ut en skjorta som ska skräddarsys.

Min plus 1 blev denna stiliga lilla killen. Tyckte han skötte sig exemplariskt med tanken på att det tog en stund.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?