39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Skräddarsydd skjorta på Trunk Show i Malmö

Skräddarsydd skjorta på Trunk Show i Malmö.

Förra helgen var jag på Trunk Show i Malmö som anordnades av Aleks. Där mötte jag upp Linda, vi gick runt och kikade på utställarna. Aleks som anordnade Trunk Show i Malmö gjorde ett riktigt bra jobb.

Är man kille och intresserad av klassiska herr plagg så är det helt klart hit man ska gå nästa gång. Jag passade också på att kika på en fars dag present till mannen.

Bland alla dessa utställare, så fanns det även de som fokuserar på plagg till kvinnor. Jag och Linda blev presenterade för ett företag som skräddarsyr skjortor till både kvinnor och män. Det blev en varsin skjorta för min och Linda. Detta kommer vara min allra första skjorta med manschettknappar. Jag ser verkligen fram emot att få styla den och såklart visa upp den för er.

Bilderna nedan är lånade från Aleks. Jag fotar Linda medan hon provar ut en skjorta som ska skräddarsys.

Min plus 1 blev denna stiliga lilla killen. Tyckte han skötte sig exemplariskt med tanken på att det tog en stund.

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?