6   97
183   557
17   166
17   170
23   146
19   194
18   188
14   165
21   200
24   209

Senaste inläggen

 • KUB test

  KUB test
 • Kan inte fatta!

  Kan inte fatta!
 • Utvikning på Instagram

  Utvikning på Instagram
 • Ibland måste man pusha

  Ibland måste man pusha

Skulle kunna vänja mig vid detta.

Hejsan raringar

Hoppas ni har haft en härlig start på denna måndag. Min måndag starta med att jag inte hittade bilnycklarna och fick leta i 20 min innan jag till slut hittade dom. Jag har koll på det mesta och allt är planerat in i det minsta. Men min stora svaghet är nycklar, jag letar alltid efter nycklar och kvällen innan jag lägger mig så måste jag dubbelkolla så alla nycklar är på plats. Men just igår glömde jag och så händer detta. Aja, inte hela världen, man kan inte ha läget under kontroll hela tiden.

Hittade bilden nedan i min mobil från förra veckan “grej” där makeup artisten fixar mitt smink och hår. Hade inte skadat att få sin makeup och hår fixat varje dag. Är så trött idag att inte ens Instagram filtret kan rädda mig.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?