1   86
15   191
21   210
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

Skulle kunna vänja mig vid detta.

Hejsan raringar

Hoppas ni har haft en härlig start på denna måndag. Min måndag starta med att jag inte hittade bilnycklarna och fick leta i 20 min innan jag till slut hittade dom. Jag har koll på det mesta och allt är planerat in i det minsta. Men min stora svaghet är nycklar, jag letar alltid efter nycklar och kvällen innan jag lägger mig så måste jag dubbelkolla så alla nycklar är på plats. Men just igår glömde jag och så händer detta. Aja, inte hela världen, man kan inte ha läget under kontroll hela tiden.

Hittade bilden nedan i min mobil från förra veckan “grej” där makeup artisten fixar mitt smink och hår. Hade inte skadat att få sin makeup och hår fixat varje dag. Är så trött idag att inte ens Instagram filtret kan rädda mig.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?