12   131
28   175
14   213
27   201
31   274
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde
 • Upp till 25% rabatt på design lampor

  Upp till 25% rabatt på design lampor

Skulle kunna vänja mig vid detta.

Hejsan raringar

Hoppas ni har haft en härlig start på denna måndag. Min måndag starta med att jag inte hittade bilnycklarna och fick leta i 20 min innan jag till slut hittade dom. Jag har koll på det mesta och allt är planerat in i det minsta. Men min stora svaghet är nycklar, jag letar alltid efter nycklar och kvällen innan jag lägger mig så måste jag dubbelkolla så alla nycklar är på plats. Men just igår glömde jag och så händer detta. Aja, inte hela världen, man kan inte ha läget under kontroll hela tiden.

Hittade bilden nedan i min mobil från förra veckan “grej” där makeup artisten fixar mitt smink och hår. Hade inte skadat att få sin makeup och hår fixat varje dag. Är så trött idag att inte ens Instagram filtret kan rädda mig.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?