3   39
27   136
26   180
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

Skulle kunna vänja mig vid detta.

Hejsan raringar

Hoppas ni har haft en härlig start på denna måndag. Min måndag starta med att jag inte hittade bilnycklarna och fick leta i 20 min innan jag till slut hittade dom. Jag har koll på det mesta och allt är planerat in i det minsta. Men min stora svaghet är nycklar, jag letar alltid efter nycklar och kvällen innan jag lägger mig så måste jag dubbelkolla så alla nycklar är på plats. Men just igår glömde jag och så händer detta. Aja, inte hela världen, man kan inte ha läget under kontroll hela tiden.

Hittade bilden nedan i min mobil från förra veckan “grej” där makeup artisten fixar mitt smink och hår. Hade inte skadat att få sin makeup och hår fixat varje dag. Är så trött idag att inte ens Instagram filtret kan rädda mig.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?