6   119
14   134
14   163
13   151
44   238
30   174
23   210
19   185
21   178
26   172

Senaste inläggen

 • Matteos sovrutiner

  Matteos sovrutiner
 • Tips – Volym i håret

  Tips – Volym i håret
 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag

Slottsweekend på Bjärsjölagårds Slott

Slottsweekend på Bjärsjölagårds Slott.

Hej raringar.

Vilken otroligt härlig och mysig helg jag haft. Sen flera månader tillbaka hade vi tjejer; jag, Maria Linda och Thessan bokat in en slottsweekend på Bjärsjölagård Slott. Vi är ju riktiga slottsnördar så det passade oss perfekt.

Vi hade en otroligt mysig och härlig helg. Trots att vi lyckades få lite jobb gjort och planera våra kanaler, samt bolla idéer så kunde vi njuta till max. Det är en speciell känsla i en slottsmiljö. En spännande och magisk känsla som jag älskar. Brukar alltid säga – tänk om väggarna kunde tala, vilka spännande historier man hade fått höra. Första dagen fick vi dessutom en guidad tur om slottets historia och jag älskar att lyssna på slottshistorik och om där hänt något spännande. Ja men ni vet sådana spökhistorier tycker man också är spännande.

På lördagen åt vi dessutom en 3 rätters middag och körde mordgåta. Kommer berätta mer om det i ett annat inlägg. En super härlig slottsweekend på Bjärsjölagårds slott. Ska passa på att spendera lite tid med min andra halva medan lillen sover.

Hoppas att ni haft en mysig helg.

Slottsweekend på Bjärsjölagårds SlottSlottsweekend på Bjärsjölagårds SlottSlottsweekend på Bjärsjölagårds SlottSlottsweekend på Bjärsjölagårds SlottSlottsweekend på Bjärsjölagårds Slott

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?