9   111
4   103
13   212
21   227
31   245
20   206
37   249
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

Snökaos, träning & livet

Denna dagen har ju bara swishat förbi. Har varit så himla trött idag men efter en Monster energidryck piggna jag till ordentligt. Ångra mig dock direkt efter när jag såg att den innehöll 5 SmartPoints. Men jag scanna den i appen först när jag hade druckit upp den. Va 100% säker den innehöll 0, aja nu vet jag det.

Startade min morgon alldeles för tidigt då jag skulle jobba en bra bit utanför Malmö. Jag kollade inte vädret, eller egentligen så kollar jag aldrig vädret utan låter den överraska mig. I detta fall blev det verkligen en överraskning. Körde från ett soligt Malmö och kom till ett snökaos. Trodde knappt jag skulle lyckas ta mig hem.

När jag kom hem från jobb fundera jag på om jag skulle ta en power nap. Men då mina power naps varar i flera timmar så skulle det inte gå. Drack upp min Monster och tog mig till gymmet. Blev dock inte världens bästa träningspass pga gårdagens dödliga träningsvärk.

Nu ska jag sova, är helt slut.

God Natt raringar

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?