39   200
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Snygga & bekväma svarta pumps från Clarks

Snygga & bekväma svarta pumps från Clarks.

Skrev inlägget om min Faux fur och fick några frågor om mina svarta pumps från Clarks. Måste säga att det är dom skönaste och bekvämaste svarta pumps du någonsin kommer att äga. Jag kan gå en hel dag i dom utan att få ont i mina fötter.

Förutom att dom är otroligt snygga och bekväma så tycker jag att det är ett riktigt bra pris för ett par svarta klassiska pumps. Ni hittar dom HÄR (adlink) eller klicka på bilden nedan. 797:- kostar dom, vilket jag personligen tycker är otroligt bra pris. 

När det kommer till skor så älskar jag fina och bra skor. Det har alltid varit min grej, man ska ha fler par skor så man inte går i samma och sliter ut dom.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?