Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   204
11   259
20   386
50   374
17   408

Snygga & bekväma svarta pumps från Clarks

Snygga & bekväma svarta pumps från Clarks.

Skrev inlägget om min Faux fur och fick några frågor om mina svarta pumps från Clarks. Måste säga att det är dom skönaste och bekvämaste svarta pumps du någonsin kommer att äga. Jag kan gå en hel dag i dom utan att få ont i mina fötter.

Förutom att dom är otroligt snygga och bekväma så tycker jag att det är ett riktigt bra pris för ett par svarta klassiska pumps. Ni hittar dom HÄR (adlink) eller klicka på bilden nedan. 797:- kostar dom, vilket jag personligen tycker är otroligt bra pris. 

När det kommer till skor så älskar jag fina och bra skor. Det har alltid varit min grej, man ska ha fler par skor så man inte går i samma och sliter ut dom.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?