12   85
12   154
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Snygga & bekväma svarta pumps från Clarks

Snygga & bekväma svarta pumps från Clarks.

Skrev inlägget om min Faux fur och fick några frågor om mina svarta pumps från Clarks. Måste säga att det är dom skönaste och bekvämaste svarta pumps du någonsin kommer att äga. Jag kan gå en hel dag i dom utan att få ont i mina fötter.

Förutom att dom är otroligt snygga och bekväma så tycker jag att det är ett riktigt bra pris för ett par svarta klassiska pumps. Ni hittar dom HÄR (adlink) eller klicka på bilden nedan. 797:- kostar dom, vilket jag personligen tycker är otroligt bra pris. 

När det kommer till skor så älskar jag fina och bra skor. Det har alltid varit min grej, man ska ha fler par skor så man inte går i samma och sliter ut dom.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?