13   146
17   178
12   154
19   193
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Snygga & bekväma träningskläder från Triumph

I onsdags var jag och Maria i Triumph butiken i Malmö och provade snygga & bekväma träningskläder från Triumph. Jag är sedan tidigare ett stort fan av Triumph och köper alltid deras BH. Jag och Maria har inlett ett samarbete med Triumph butiken i Malmö och det känns super kul att få recensera och prova deras produkter. Vi fick super bra service av tjejerna som jobba i butiken.

Denna gången är temat träning. Triaction heter Triumphs sportkollektion. Och det här med träningskläder är ju rena djungeln. Man vill hitta dom perfekta träningskläderna som sitter bra och dessutom snyggt.

Jag har i flera år kört på samma träningsbyxor, Nike Dry Fit och har typ 5 par. Jag fick testa Triumphs träningsbyxor som påminner väldigt mycket om mina dry fit. Dom sitter perfekt på mig som har kurvor och trycker inte på onödiga ställen. Dessutom är tyget perfekt, inte glansigt och genomskinligt. Enligt mig så tyckte jag att dry fit träningsbyxorna var lite genomskinliga i rumpan. Jag fastna direkt för Triumphs träningsbyxor och har hittat en ny favorit.

Vi fick även testa några sportbehåar och på bilden ovan och nedan ser ni min favorit. Eftersom jag inte har dom största brösten så gillar jag Push up och det är precis vad denna sportbehå har, push up. Blev min absoluta favorit sportbehå. Jag visste faktiskt inte att man kunde få en sportbehå med push up. Vad som dessutom är bra med denna sportbehå är att den ger maximal stöd vid aktiv träning.

Testade även modellen nedan. Den har vadderade, formade kupor som omsluter bysten. Där är även ett brett sammetslent band under bysten. Så gillar man den klassiska sportbehån så kommer man älska denna.

Sportbehån nedan har en Magic Wire-byglel som ger bysten fin form, samtidigt som de är supersköna att ha på sig. Kuporna är vadade så man får en super fin form på bysten samtidigt som man får ett lyft.

Sen testade jag sportbehån nedan med en dragkedja framtill. Den här sportbehån är utvecklad för träning där bysten behöver mycket stöd. Den har mjuka kupor utan byglar för en naturlig form och tre lager avancerat material som ger utmärkt stöd.

Det bästa av allt är att alla mina läsare/följare får 20% rabatt på hela sortimentet hos Triumph i Malmö. Gäller tom 1 juni 2018 och endast ordinarie pris. Visa antingen upp detta inlägg eller min Instagram i butiken så får ni rabatten 😀

Ett stort tack till tjejerna på Triumph i Malmö som hade tålamod med mig och Maria. Vi hade super roligt och kunde ge varandra tips och råd. Ni som följer mig sedan tidigare vet att jag är igång med både Viktväktarna och träning, så nu känns det extra skoj med nya träningskläder. Imorgon får ni se mina favoriter som jag ska recensera. Man blir lite extra pepp när det kommer till träningen när man har snygga träningskläder.

 

Följ:
Dela inlägget

6 Kommentarer

 1. Anna
  22 februari, 2018 / 3:07 e m

  Vart i Malmö ligger triumph??

  • Anna
   Författare
   22 februari, 2018 / 3:23 e m

   Hej Anna, butiken ligger på Södergatan, nästan bredvid Åhlens City 🙂

 2. Isabella
  22 februari, 2018 / 8:55 e m

  Bor i Helsingborg men ska till Malmö nästa vecka. Då måste jag besöka butiken 🙂 Tack för rabatten.

  • Anna
   Författare
   22 februari, 2018 / 10:30 e m

   Det tycker jag att du ska 🙂 Så himla mycket fint.

 3. 23 februari, 2018 / 8:25 e m

  Tycker om bh! Ska besöka butiken också 🙂

  • Anna
   Författare
   25 februari, 2018 / 10:12 e m

   BH:n är super skön, tycker helt klart du ska besöka butiken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?