39   201
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Som jag har längtat

Som jag har längtat efter mina föräldrar. Dom har varit bortresta i 2 veckor vilket har känts som en evighet. Dom kommer alldeles strax hem. Jag och mina systrar har åkt hem till dom för att laga middag. Eller jag vilar, Ivona leker med Matteo och Irena lagar mat.

Det är nu jag verkligen har förstått vilken hjälp vi får av mina föräldrar. Dom ställer verkligen upp för oss och passar Matteo för att vi ska få egentid. Guld värt. Både jag och mannen sa, nu när dom varit borta i två veckor så har vi känt av hur mycket dom underlättar för oss. Visst har jag vetat om att dom gör mycket för oss och underlättar med Matteo, men man har väl inte riktigt uppskattat det.

Nu längtar vi efter mormor och morfar. Som jag har längtat

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?