10   114
4   106
13   214
21   227
31   245
20   206
37   249
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

Som jag har längtat

Som jag har längtat efter mina föräldrar. Dom har varit bortresta i 2 veckor vilket har känts som en evighet. Dom kommer alldeles strax hem. Jag och mina systrar har åkt hem till dom för att laga middag. Eller jag vilar, Ivona leker med Matteo och Irena lagar mat.

Det är nu jag verkligen har förstått vilken hjälp vi får av mina föräldrar. Dom ställer verkligen upp för oss och passar Matteo för att vi ska få egentid. Guld värt. Både jag och mannen sa, nu när dom varit borta i två veckor så har vi känt av hur mycket dom underlättar för oss. Visst har jag vetat om att dom gör mycket för oss och underlättar med Matteo, men man har väl inte riktigt uppskattat det.

Nu längtar vi efter mormor och morfar. Som jag har längtat

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?