Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   204
11   259
20   386
50   374
17   408

Som jag har längtat

Som jag har längtat efter mina föräldrar. Dom har varit bortresta i 2 veckor vilket har känts som en evighet. Dom kommer alldeles strax hem. Jag och mina systrar har åkt hem till dom för att laga middag. Eller jag vilar, Ivona leker med Matteo och Irena lagar mat.

Det är nu jag verkligen har förstått vilken hjälp vi får av mina föräldrar. Dom ställer verkligen upp för oss och passar Matteo för att vi ska få egentid. Guld värt. Både jag och mannen sa, nu när dom varit borta i två veckor så har vi känt av hur mycket dom underlättar för oss. Visst har jag vetat om att dom gör mycket för oss och underlättar med Matteo, men man har väl inte riktigt uppskattat det.

Nu längtar vi efter mormor och morfar. Som jag har längtat

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?