6   119
14   134
14   163
13   151
44   238
30   174
23   210
19   185
21   178
26   172

Senaste inläggen

 • Matteos sovrutiner

  Matteos sovrutiner
 • Tips – Volym i håret

  Tips – Volym i håret
 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag

Som jag har längtat

Som jag har längtat efter mina föräldrar. Dom har varit bortresta i 2 veckor vilket har känts som en evighet. Dom kommer alldeles strax hem. Jag och mina systrar har åkt hem till dom för att laga middag. Eller jag vilar, Ivona leker med Matteo och Irena lagar mat.

Det är nu jag verkligen har förstått vilken hjälp vi får av mina föräldrar. Dom ställer verkligen upp för oss och passar Matteo för att vi ska få egentid. Guld värt. Både jag och mannen sa, nu när dom varit borta i två veckor så har vi känt av hur mycket dom underlättar för oss. Visst har jag vetat om att dom gör mycket för oss och underlättar med Matteo, men man har väl inte riktigt uppskattat det.

Nu längtar vi efter mormor och morfar. Som jag har längtat

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?