Söndagsmys med min prins

Hej raringar

Idag har jag haft en super mysig dag med min lilla prins. Mannen jobba så det blev egentid med prinsen.

Vi började söndagen med gymmet, lillen var på Mini Sats och jag körde årets första spinningpass. Älskar barnpassningen på gymmet, verkligen guld värt. Lillen älskar att vara där så det känns skönt.

Sen passa vi på att storhandla och laga mat. Busa och lekte innan mormor och morfar kom över. Under tiden hann jag städa här hemma medan lillen busa med dom. Från början tänkte jag inte alls städa då jag skulle umgås med min prins. Men eftersom mormor och morfar ändå var över passa det bra att städa. Känns skönt att starta veckan med ett städat hem 🙂

I veckan handla vi lite smått och gott till lillen. Man får passa på att hitta guldkornen som är på rea.

Nu ska jag strax röra mig mot sängen så jag får min skönhetssömn.

God Natt raringar

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.