SÖTSUG, ÅTERFALL & COLA ZERO

Igår hade jag en av dom där tuffa dagarna. Ni vet när man ska fylla i Pointesen i Viktväktarna appen, och man inser snabbt att denna dagen kommer att gå åt skogen. Efter påsken blev jag arg på mig själv och bestämde mig för att sluta med sötsaker. Mitt sötsug hade då nått en gräns där jag knappt kunde behärska den. Så för att utmana mig, så slutade jag helt och har lyckats bra. Igår däremot hade jag en av dom där dagarna jag fick återfall. Som tur är lyckades jag hålla mig borta och åt en massa annat för att hålla mig borta från sött. Började fundera vad som gjorde att jag var så sötsugen igår, kunde inte riktigt förstå det själv. Jag kom snabbt på att jag druckit en massa Cola Zero. Och det finns studier bevisade att light produkter framkallar sötsug. Jag kan intyga att det är sant, mitt återfall (nästan) och sötsug beror på Cola Zero.

Vad ska man då ersätta sötsuget med?

Blir så himla arg på mig själv ibland, jag vet att Cola Zero ökar mitt sötsug men ändå väljer jag att dricka det. Men som jag brukar säga, det är en ny dag och det är nya tag som gäller. Man är inget mer än bara människa och ibland syndar man. Är i och för sig glad att jag inte fick världens återfall på sötsaker. Hade nog blivit alldeles för besviken på mig själv. Jag är en bestämd person och bestämmer jag mig för något då jäklar det.

Jag väljer att unna mig andra saker som jag kan ha kontroll över. Men just sötsaker är min svaga punkt och därför väljer jag bort det.

Ni kan följa min viktnedgång med Viktväktarna under kategorin ViktVäktarna (klick)

Nicks sockerfria kexbars har hjälpt mig på traven, trots att 1 sådan innehåller 8 points. Men den är väldigt mättande. 

Nicks kexbars

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 18 juni, 2017 / 8:02 e m

  Så grym du är Anna!!

  • Anna
   18 juni, 2017 / 9:32 e m

   Kämpar på 😘😘

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *