Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
7   157
18   203
19   258
22   270
15   177

Sovplagg att ha med till BB

Sovplagg att ha med till BB.

Det här med vad man ska ha med till BB är inte det enklaste. Jag har ingen aning om hur många dagar jag kommer stanna och ska försöka packa med mig praktiskt och sköna sovplagg.

Nästa vecka har jag kejsarsnitt och det känns väldigt nervöst. Jag har ställt in mig på det nu och förbereder mig psykiskt. Vet inte hur länge man brukar få stanna på sjukhuset när man gör ett snitt. Men lika bra att ha med lite extra kläder, både till mig och bebisen.

En söt morgonrock från Hunkemöller, svart amningspyjamas med ljusgråa byxor och en helsvart pyjamas med spets detaljer. Det jag älskar med dessa sovplagg är att dom är så himla fina och kommer vara helt perfekta att ha här hemma om dagarna. Super skönt amnings-bh i svart som jag även har i vit också.

När man fött barn känner man sig inte riktigt på toppen. Men jag vill ändå kunna känna mig fräsch och fin. Har även köpt med duschtvål och återfuktande kroppskräm. Produkter till ansiktet har jag ännu inte packat ner eftersom jag använder dom. Sovplagg att ha med till BBSovplagg att ha med till BBSovplagg att ha med till BBSovplagg att ha med till BB

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?