Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   204
11   259
20   386
50   374
17   408

Sovrutiner & sovschema för barn

Sovrutiner & sovschema för barn.

För en tid sen skrev jag i en av mamma grupperna på Facebook och fråga hur andra mammor gör med deras barns sovrutiner. Vi hade nämligen inga sovrutiner med Matteo. Och han vägrade sova i sin säng och vill att vi skulle sitta med honom tills han somna. Vi började känna att detta kommer inte hålla i längden och behövde tips. Med tanken på att vi har en liten på gång. Så är det smidigt om man för rätt på hans sovrutiner innan bebisen kommer.

I denna mamma gruppen fick jag tips om sovschema för barn. Ni kan läsa mer om den HÄR. Det blev ett väldigt lyckat koncept i några dagar och sen ville han inte ha sovschema längre och försökte köra sin psykologi. Men både mannen och jag var bestämda och påpeka att nu sover du i ditt rum och din säng. I 2 dagar försökte Matteo köra med att han inte ville sova själv och ville inte ha klistermärken. MEN idag går det hur bra som helst. Inget tjafs, efter att vi läst en saga till honom ligger han kvar i sängen och sen somnar han.

Jag tror på att man måste vara bestämd och hålla fast vid vad man säger. Dom små är smarta och analyserar precis vad man gör och säger och försöker se om dom kan lyckas övertala en Sovrutiner & sovschema för barn

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?