12   86
12   154
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Sovrutiner & sovschema för barn

Sovrutiner & sovschema för barn.

För en tid sen skrev jag i en av mamma grupperna på Facebook och fråga hur andra mammor gör med deras barns sovrutiner. Vi hade nämligen inga sovrutiner med Matteo. Och han vägrade sova i sin säng och vill att vi skulle sitta med honom tills han somna. Vi började känna att detta kommer inte hålla i längden och behövde tips. Med tanken på att vi har en liten på gång. Så är det smidigt om man för rätt på hans sovrutiner innan bebisen kommer.

I denna mamma gruppen fick jag tips om sovschema för barn. Ni kan läsa mer om den HÄR. Det blev ett väldigt lyckat koncept i några dagar och sen ville han inte ha sovschema längre och försökte köra sin psykologi. Men både mannen och jag var bestämda och påpeka att nu sover du i ditt rum och din säng. I 2 dagar försökte Matteo köra med att han inte ville sova själv och ville inte ha klistermärken. MEN idag går det hur bra som helst. Inget tjafs, efter att vi läst en saga till honom ligger han kvar i sängen och sen somnar han.

Jag tror på att man måste vara bestämd och hålla fast vid vad man säger. Dom små är smarta och analyserar precis vad man gör och säger och försöker se om dom kan lyckas övertala en Sovrutiner & sovschema för barn

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?