6   90
20   207
15   234
28   271
17   222
26   207
37   299
28   250
23   203
20   263

Senaste inläggen

 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt
 • Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar

  Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar
 • Helt fantastik helg

  Helt fantastik helg
 • 68% på By Malene Birger

  68% på By Malene Birger

Steamer från Steamery – livehome

I samarbete med Livehome.se

Steamer från Steamery -livehome

Jag har länge haft en steamer på min önskelista och kikat runt för att hitta marknadens bästa steamer. Hos Livehome.se hittade jag denna streamer från Steamery. Den passar helt perfekt in i min Walk in Closet. Var lite rädd att den skulle ta alldeles för mycket plats men det gör den absolut inte. Trots att den har en eget hänge, samt en större behållare så tar den väldigt lite plats. Den går tyvärr inte att ha med men det har jag spanat in en Anna steamer för. Man kan inte få allt.

Bättre än strykjärn!

Mitt första plagg som jag testade den på, är en car coat som blivit väldigt skrynklig. Jag har försökt att stryka den med ett strykjärn. Men när innerfodret viker sig så lämnar strykjärnet mönster på framsidan. Har retat mig otroligt mycket på just det. Men med steamern blev det jämnt och fint. Man får en handske till som gör att man kan hålla i tyget utan att bränna sig. Detta är verkligen en produkt jag kommer använda flitigt då jag hatar att stryka.

Man kan använda speciellt vatten till steamern och då slipper man tänka på att avkalka den. Men min första tanke här är att använda vatten från tanken på torktumlaren (dom som har en torktumlare man måste tömma på vatten). Kondensvatten som det också kallas, innehåller inte kalk och andra mineraler som vanligt vatten innehåller. På så vis sparar du pengar och slipper köpa speciellt vatten till din steamer samt att du slipper tänka på kalken.

Just nu finns min steamer (klicka) till kampanjpris. Dessutom får ni 14% rabatt på ett helt köp när ni använder koden Anna14. Steamern är alltså på kampanj från 2599:- till 2199:- och med min rabattkod får ni ytterligare 300:- rabatt. Super bra deal. Rabatten gäller alltså på ett helt köp. Steamer från Steamery -livehome Steamer från Steamery -livehome Steamer från Steamery -livehome Steamer från Steamery -livehome

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?