10   116
4   108
13   215
21   227
31   245
20   206
37   249
43   296
18   257
16   197

Senaste inläggen

 • Rea på Filippa K basplagg

  Rea på Filippa K basplagg
 • Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror

  Graviduppdatering vecka 30 & att bli storebror
 • Moheda träsandaler på Rea.

  Moheda träsandaler på Rea.
 • Rund spegel i Rosèguld

  Rund spegel i Rosèguld

Stilrent och klassiskt

Idag körde jag på stilrent och klassiskt, fick bli en bild i spegeln på jobb. Tänkte inte alls igenom outfiten när jag vakna, utan slängde ihop något. Blev väldigt snyggt tycker jag och det blev en uppskattad look även på Instagram. Får nog kolla igenom min garderob ordentligt, finns säkert en del klassiskt där.

Det har varit en riktigt lång dag, hann inte ens hem om. Direkt efter jobb hämtade jag lillen på dagis och körde till mormor och morfar. Hade nämligen föräldrarmöte på förskolan och sen åkte jag för att hämta honom. Blev en riktigt lång dag. För min del med alldeles för lite mat och helt fel skor. Det började dessutom att ösregna. Får nog helt enkelt inse att hösten är här och plocka fram boots.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?