39   202
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Stilrent och klassiskt

Idag körde jag på stilrent och klassiskt, fick bli en bild i spegeln på jobb. Tänkte inte alls igenom outfiten när jag vakna, utan slängde ihop något. Blev väldigt snyggt tycker jag och det blev en uppskattad look även på Instagram. Får nog kolla igenom min garderob ordentligt, finns säkert en del klassiskt där.

Det har varit en riktigt lång dag, hann inte ens hem om. Direkt efter jobb hämtade jag lillen på dagis och körde till mormor och morfar. Hade nämligen föräldrarmöte på förskolan och sen åkte jag för att hämta honom. Blev en riktigt lång dag. För min del med alldeles för lite mat och helt fel skor. Det började dessutom att ösregna. Får nog helt enkelt inse att hösten är här och plocka fram boots.

 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?