17   197
8   269
21   361
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Största myterna – fransförlängningar sliter på de naturliga fransar

  Största myterna – fransförlängningar sliter på de naturliga fransar
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Största myterna – fransförlängningar sliter på de naturliga fransar

Största myterna – fransförlängningar sliter på de naturliga fransar.

Jag har valt att lägga mascaran på hyllan och istället få fina fransar med ögonfransförlängning. Förutom att ögonen framhävs och det är så sjukt snyggt. Så älskar jag känslan av att känna mig sminkad hela tiden. Jag sminkar mig aldrig om jag bara är hemma eller ska till gymmet, och då är det så skönt att ha franförlängning. Det här med tjejer som är översminkade på gym –ni som vet, ni vet. Jag ska inte ens gå in på det tema, ni förstår säkert vad jag menar. Jag är en av dom där tjejerna på gymmet som man tror ska dö eller svimma. Kommer man såklart till gymmet efter jobb och är sminkad så det en helt annan grej. Men jag pratar om när man är ledig och ska till gymmet. Lite concealer, men inte något överdrivet.

En av de största myterna är att ögonfransförlängningar sliter på de naturliga fransarna. Så länge du går till en erfaren och auktoriserad salong kommer dina naturliga fransar inte att bli förstörda.! Källa : Damernas värd

Inlägget handlar om rubriken ovan – Största myterna – fransförlängningar sliter på de naturliga fransar. Går du till en person som kan sitt jobb och är utbildad så stämmer det inte att fransförlängning sliter på ens egna fransar. Att ha för mycket lim på fransarna gör att ens egna frans frans får en tyngd och då kommer du tappa din egna frans. Så snälla besök en auktoriserad salong för att undvika problem.

Saker man bör tänka på när man har fransförlängning;

 • om du vill ta bort fransarna så dra inte av dom. Antingen besöker du en salong och ber om hjälp eller så kan du göra det själv med vaselin eller olivolja. Läs min intervju med frans stylisten Eldina där jag fixar mina fransar. Hon tipsar om hur du kan ta bort fransarna själv – allt du behöver veta om fransförlängning.
 • undvik att blöta fransarna de första 24-48 timmarna.
 • var försiktig och pilla inte dom första 24-48 timmarna.
 • använd inte produkter med olja när du rengör fransarna.
 • undvik maskara.

Är du intresserad av vart jag fixar mina fransar så kan du läsa inlägget HÄR. Fransförlängning i Malmö, för er som är intresserade.

Största myterna - fransförlängningar sliter på de naturliga fransar

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?