39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Storstädning av huden på Kräm Hudvårdsstudio i Malmö

Storstädning av huden på Kräm Hudvårdsstudio i Malmö.

 

Är ni redo för höst och vinter? Det är iallafall jag. Idag var jag hos fina Terese på Kräm Hudvårdsstudio i Malmö för att förbereda huden inför kylan. Jag är väldigt noga med att ta hand om min hud och min stora utmaning är kylan. Min hud behöver extra mycket fukt och jag får väldigt lätt torra partier på olika ställen. Jag älskar hudvård och skönhet och skulle kunna prata om det konstant.

När jag går till Terese så låter jag alltid henne bestämma vilken behandling jag behöver. Hon kan min hud utantill och det känns jätte bra.

Storstädning för huden med diamantslipningen

Nu ska ni få steg för steg vilken behandling jag gjort.

1. Man börjar alltid med att rengöra huden ordentligt och förbereda inför behandling.

2. Behandlingen vi gjorde var diamantslipningen. Jag har gjort denna behandling innan och den är otroligt bra. Helt enkelt storstädning för huden. Med denna maskin slipar man bort döda hudceller och reducerar fina linjer. Ni kan läsa mitt inlägg – Hudproblem efter graviditet & Diamantslipning by Kräm Hudvårdsstudio

Efter graviditeten fick jag hudproblem som jag inte kunde bli av med. Finns grymma före och efter bilder. Diamantslipning 60 min kostar 995:-.

3. Efter slipningen får man en varm handduk över ansiktet. Eftersom man slipar bort dom döda hudcellerna så behöver huden något lugnande. Det gör absolut inte ont, utan jag tycker snarare att det är en härlig känsla.

4. Där efter så använde Terese en maskin som är ultraljud och som gör att serumet tränger ner djupare i huden. Man får en riktig fuktboost som håller i sig.

5. Sist men inte minst så la Terese på en lugnande och fuktgivande mask från Carita. Så himla skönt och jag märkte direkt efter hur det röda efter slipningen hade lagt sig.

Mina tidigare behandlingar hos Kräm Hudvårdsstudio (klicka).

Ni hittar Kräm Hudvårdsstudio i Malmö, precis mittemot Caroli City ( Själbogatan 2A, Malmö). Eller boka tid via deras hemsida – här.

Följ:

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?