Shoppa min stil

Pärldidadem
diadem
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN X H&M
RICHARD ALLAN x H&M
Svart konstläder kjol
Svart Kjol
Kjol konstläder
La Redoute kavaj
Rosa kavaj
Kavaj Vila
Tiger of Sweden kavaj
YSL Sac De Jour
YSL väska
YSL läppstift
Klänning från Morris
Lång klänning
Svarta pumps med smal klack
Svarta pumps
YSL Brooch
Chloé parfym
7   159
18   203
19   258
22   270
15   177

T-REX Restaurang & Lekland i Malmö

T-REX restaurang & Lekland i Malmö.

Jag har tidigare varit på Entrés upplevelse centrum med Matteo och vi har utforskat dom olika ställena. Som jag skrev i ett annat inlägg (klicka HÄR) så älskar jag konceptet. Tycker det är kul att man satsar på aktiviteter för barn och just det här konceptet med restaurang och lekland i samma lokal. Men som skiljer sig från ställena som Leos lekland och busfabriken, där man får halvfabrikat. Här kan man även ta ett glas vin eller öl till maten, vilket gör det lite lyxigare

Vi bestämde med våra vänner att prova T-REX restaurangen då vi skulle ha med barnen och det blir så mycket smidigare. Medan vi vuxna i lugn och ro kunde sitta och prata så lekte barnen. Vi lämnade restaurangen strax innan 22.00.

Hur var maten?

Maten beställer man via en app som man laddar ner, lite som Pinchos. Det var inte helt tydligt vad maten innehöll i appen. För det kunde stå ex nachos med chips men man visste inte riktigt vilket kött eller om där fanns grönsaker till. Vi beställde en T- Rex nötburgare på 180 gram för 160:-. I appen kunde man inte välja hur man skulle ha sitt kött. När det väl kom ut så var köttet nästan helt rått. Och eftersom jag är gravid så kan jag inte äta rått kött. Jag pratade med personalen som var super trevliga och tog maten för att tillaga den. Dom berätta också att det är på gång med appen och att den kommer förbättras. Där man bland annat kommer kunna välja hur man vill ha köttet samt bättre beskrivning. Dom bad oss komma fram till kassan och betala istället för appen, så dom kunde kompensera oss. Burgaren var verkligen jätte god.

Lekland.

Däremot tycker jag att inträdet till leklandet borde ingå när man äter på plats. Eftersom det blir rätt dyrt när hela familjen ska äta och sen ska man betala inträde per barn ( mån – tors 100:- & fre – sön 115:-). Jag har full förståelse för att verksamheten ska gå ihop. Men samtidigt måste man tänkte vilken målgrupp man drar till sig och vilka priser man sätter för att verksamheten ska bli långsiktig. Alla har inte samma ekonomiska förutsättningar, speciellt inte som barnföräldrar.

Jag tycker absolut att det är ett mysigt ställe att besöka och hela restaurangen är dinosaurie inspirerad vilket är rätt häftigt.

T-REX Restaurang & Lekland i MalmöT-REX Restaurang & Lekland i MalmöT-REX Restaurang & Lekland i Malmö

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?