40   218
23   198
21   186
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Ta dig samman.

Denna morgon blev allt annat än det jag ville. Vi vakan och låg en stund i sängen och kolla på film. Sen gick vi upp, åt frukost och börjad göra oss i ordning inför spinningen. Medan jag är på spinningen så är han på Mini Sats.

Redan när vi börja ta på oss skorna ville han markera att han ville till lekplatsen. Jag förklara att jag tagit med fika till oss och direkt efter Mini Sats ska vi till lekplatsen. Väl på Sats började han gallskrika och vägra gå in. Jag kämpa med att ta mig samman och förklara att direkt efter Mini Sats ska vi till lekplatsen.

Inget hjälpte, han skrek skrek och skrek. Så det var bara att packa ihop allt och gå hem. Nu blir det varken Mini Sats eller lek plats. Och jag förklara för han här hemma varför det blev som det blev.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?