12   140
29   180
14   215
27   202
31   274
14   174
28   249
42   281
14   238
12   204

Senaste inläggen

 • Gucci sneakers

  Gucci sneakers
 • När det inte blir som man tänkt sig

  När det inte blir som man tänkt sig
 • Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling

  Läppstift Rouge Dior Nr 775 Darling
 • Puderrosa top från Rosemunde

  Puderrosa top från Rosemunde

Ta dig samman.

Denna morgon blev allt annat än det jag ville. Vi vakan och låg en stund i sängen och kolla på film. Sen gick vi upp, åt frukost och börjad göra oss i ordning inför spinningen. Medan jag är på spinningen så är han på Mini Sats.

Redan när vi börja ta på oss skorna ville han markera att han ville till lekplatsen. Jag förklara att jag tagit med fika till oss och direkt efter Mini Sats ska vi till lekplatsen. Väl på Sats började han gallskrika och vägra gå in. Jag kämpa med att ta mig samman och förklara att direkt efter Mini Sats ska vi till lekplatsen.

Inget hjälpte, han skrek skrek och skrek. Så det var bara att packa ihop allt och gå hem. Nu blir det varken Mini Sats eller lek plats. Och jag förklara för han här hemma varför det blev som det blev.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?