12   123
39   225
30   164
21   205
19   181
21   175
24   171
7   163
15   163
11   158

Senaste inläggen

 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag
 • Rea på Busnel

  Rea på Busnel
 • Favoriter från YSL

  Favoriter från YSL

Ta dig samman.

Denna morgon blev allt annat än det jag ville. Vi vakan och låg en stund i sängen och kolla på film. Sen gick vi upp, åt frukost och börjad göra oss i ordning inför spinningen. Medan jag är på spinningen så är han på Mini Sats.

Redan när vi börja ta på oss skorna ville han markera att han ville till lekplatsen. Jag förklara att jag tagit med fika till oss och direkt efter Mini Sats ska vi till lekplatsen. Väl på Sats började han gallskrika och vägra gå in. Jag kämpa med att ta mig samman och förklara att direkt efter Mini Sats ska vi till lekplatsen.

Inget hjälpte, han skrek skrek och skrek. Så det var bara att packa ihop allt och gå hem. Nu blir det varken Mini Sats eller lek plats. Och jag förklara för han här hemma varför det blev som det blev.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?