6   81
20   204
15   233
28   271
17   222
26   207
37   299
28   250
23   203
20   263

Senaste inläggen

 • Lycka, kärlek & massor av skratt

  Lycka, kärlek & massor av skratt
 • Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar

  Graviduppdatering vecka 31 & förvärkar
 • Helt fantastik helg

  Helt fantastik helg
 • 68% på By Malene Birger

  68% på By Malene Birger

Ta hand om dina fötter med pedikyr

 

Glöm inte att ta hand om dina fötter med pedikyr. Jag har blivit betydligt mycket duktigare på att ta hand om mina fötter sen jag börjat besöka Sneki på Ren Hud i Malmö. Men jag försöker också att smörja in mina fötter innan jag lägger mig. Räcker inte att man gör pedikyr men så underhåller man inte fötterna i vanliga fall.

Jag kör också alltid på ett longlasting nagellack som Sneki använder. Den är otroligt bra och håller väldigt länge. Kan inte komma ihåg sist jag inte hade nagellack på tårna. Kör ofta på en mörkare röd färg men denna gången ville jag ha något mer somrigt och valde en ljusare coral färg.

Om ni uppger mitt namn får ni 25% rabatt hos Sneki på Ren Hud på både pedikyr men även permanent make up. 

Ni hittar Snekis kontaktuppgifter HÄR (klick) eller Facebook HÄR (klick).

60 min pedikyr kostar 425:- , 45 min pedikyr kostar 395:- och ni hittar mer info HÄR (klick). Sneki finns inne på Caroli City i Malmö.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?