10   90
11   158
10   159
24   189
21   197
19   204
39   308
26   253
13   182
12   220

Senaste inläggen

 • En helg helt i min smak

  En helg helt i min smak
 • Gårdagen & dagens

  Gårdagen & dagens
 • Tweedjacka från Zara

  Tweedjacka från Zara
 • Frisör i Malmö

  Frisör i Malmö

Ta hand om dina fötter med pedikyr

 

Glöm inte att ta hand om dina fötter med pedikyr. Jag har blivit betydligt mycket duktigare på att ta hand om mina fötter sen jag börjat besöka Sneki på Ren Hud i Malmö. Men jag försöker också att smörja in mina fötter innan jag lägger mig. Räcker inte att man gör pedikyr men så underhåller man inte fötterna i vanliga fall.

Jag kör också alltid på ett longlasting nagellack som Sneki använder. Den är otroligt bra och håller väldigt länge. Kan inte komma ihåg sist jag inte hade nagellack på tårna. Kör ofta på en mörkare röd färg men denna gången ville jag ha något mer somrigt och valde en ljusare coral färg.

Om ni uppger mitt namn får ni 25% rabatt hos Sneki på Ren Hud på både pedikyr men även permanent make up. 

Ni hittar Snekis kontaktuppgifter HÄR (klick) eller Facebook HÄR (klick).

60 min pedikyr kostar 425:- , 45 min pedikyr kostar 395:- och ni hittar mer info HÄR (klick). Sneki finns inne på Caroli City i Malmö.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?