17   191
8   266
21   359
26   393
24   428
16   410
9   360
26   314
37   282
38   339

Senaste inläggen

 • Tack till Estée Lauder

  Tack till Estée Lauder
 • Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte

  Graviduppdatering vecka 35 & baby i säte
 • Därför älskar jag facemist!

  Därför älskar jag facemist!
 • Restaurang Fiskboden i Lomma

  Restaurang Fiskboden i Lomma

Tack till Estée Lauder

– Tack till Estée Lauder –

I samarbete med Estée Lauder har jag fått en julgåva skickad till mig. En påse med massor av godsaker från Estée Lauder. Så fort jag testat produkterna så kommer jag såklart visa hur färger sitter på. Jag älskar Estée Lauders produkter både skönhet och hudvård.

Ingen har missat min kärlek till läppstift. I påsen fick jag 5 stycken läppstift i olika färger och kommer såklart att visa hur varenda färg sitter på.

Sen fick jag med det berömda Advanced Night Repair serum och ögonkräm. Ska bli otroligt spännande att få prova produkterna. Jag har läst väldigt mycket om Advanced Night Repair och den ska göra underverk med huden. 

Tack till Estée Lauder

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?