6   93
183   557
17   166
17   170
23   146
19   194
18   188
14   165
21   200
24   209

Senaste inläggen

 • KUB test

  KUB test
 • Kan inte fatta!

  Kan inte fatta!
 • Utvikning på Instagram

  Utvikning på Instagram
 • Ibland måste man pusha

  Ibland måste man pusha

Tandläkarna Kockum & Kockum i Malmö

– Samarbete med tandläkarna Kockum & Kockum i Malmö –

Att ta hand om tänderna är något jag tycker är extremt viktigt, och i vår familj är vi otroligt noga. Sen vår lilla kille fick sina första tänder så besökte vi tandläkaren för att det ska bli en naturlig process för honom. Att prata om hur viktigt det är att ta hand om sina tänder. Idag är han 3 år och är noga som mamma och pappa.

Igår hade jag en tid bokad hos tandläkarna kockum & kockum i Malmö. Bästa Mathilda tog hand om mig. Jag ska nämligen bleka mina tänder men först gör man alltid en kontroll. Mathilda kollade igenom mina tänder och vi gjorde en avgjutning som sedan får en individuell blekskena.

Mathilda var otroligt duktig och professionell. Fick en hel del tips, har bland annat två visdomständer i underkäken som jag måste rengöra lite extra. Dom har vuxit ut men är fortfarande i tandköttet. Det är viktigt att där blir rent så det inte blir infekterat. Jag är noga, men fick bra tips och verktyg av Mathilda för att göra det mer noga.

Något vi däremot måste bli mer duktiga och insatta i, är vilket tandkräm vi ska använda. Mathilda tipsa om tandkräm med flour. Ska dessutom köpa eltandborste till hela familjen och även här fick jag grymt tips av Mathilda.

Tandläkarna Kockum & Kockum i MalmöTandläkarna Kockum & Kockum i MalmöTandläkarna Kockum & Kockum i MalmöTandläkarna Kockum & Kockum i Malmö

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?