1   86
15   191
21   210
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

Tandläkarna Kockum & Kockum i Malmö

– Samarbete med tandläkarna Kockum & Kockum i Malmö –

Att ta hand om tänderna är något jag tycker är extremt viktigt, och i vår familj är vi otroligt noga. Sen vår lilla kille fick sina första tänder så besökte vi tandläkaren för att det ska bli en naturlig process för honom. Att prata om hur viktigt det är att ta hand om sina tänder. Idag är han 3 år och är noga som mamma och pappa.

Igår hade jag en tid bokad hos tandläkarna kockum & kockum i Malmö. Bästa Mathilda tog hand om mig. Jag ska nämligen bleka mina tänder men först gör man alltid en kontroll. Mathilda kollade igenom mina tänder och vi gjorde en avgjutning som sedan får en individuell blekskena.

Mathilda var otroligt duktig och professionell. Fick en hel del tips, har bland annat två visdomständer i underkäken som jag måste rengöra lite extra. Dom har vuxit ut men är fortfarande i tandköttet. Det är viktigt att där blir rent så det inte blir infekterat. Jag är noga, men fick bra tips och verktyg av Mathilda för att göra det mer noga.

Något vi däremot måste bli mer duktiga och insatta i, är vilket tandkräm vi ska använda. Mathilda tipsa om tandkräm med flour. Ska dessutom köpa eltandborste till hela familjen och även här fick jag grymt tips av Mathilda.

Tandläkarna Kockum & Kockum i MalmöTandläkarna Kockum & Kockum i MalmöTandläkarna Kockum & Kockum i MalmöTandläkarna Kockum & Kockum i Malmö

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?