39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Tapas på Vibliotek i Malmö

Igår blev det tapas på Vibliotek i Malmö med mina bloggtjejer. Tycker det är så kul att vi hittat varandra och kan hitta på roliga grejer tillsammans. Vi pratar om allt från barn och familj till bloggande och den världen. Igår blev det jag, Maria och Thessan. Linda kunde inte joina oss, men vi ses snart igen. Vi ska nämligen iväg på en weekend snart. Ska bli så kul och det är en lite annorlunda weekend. Kommer mer om det när det börjar närma sig.

Måndagar är det quiz på Vibliotek och vinnaren får rabatt på notan. Så otroligt kul att man en helt måndag väljer att hitta på något skoj. Vi vann tyvärr inte men hade så kul. Vibliotek har lite olika teman, vet att dom även har en Tango kväll. Hade så gärna velat testa och lära mig Tango. Ska kolla med tjejerna om vi kanske ska dra med våra män någon dag och ha en Tango kväll.

Vibliotek är en spansk tapas restaurang med otroligt god mat. Perfekt när man vill testa lite av varje. Vi tog in lite olika smårätter och delade på dessa.

Spansk tapas på Vibliotek i Malmö. 

Bjuder på lite bilder från gårdagen. Märkte när jag kollar igenom bilderna att vi bara fota maten och inte ett enda foto på oss. Men vi var helt inne i vår mat och quizen.

Tapas på Vibliotek i MalmöTapas på Vibliotek i MalmöTapas på Vibliotek i MalmöTapas på Vibliotek i MalmöTapas på Vibliotek i MalmöTapas på Vibliotek i MalmöTapas på Vibliotek i MalmöTapas på Vibliotek i MalmöTapas på Vibliotek i Malmö

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?