13   144
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Tidlöst, klassiskt & feminint

Tidlöst, klassiskt & feminint, kan det bli en bättre kombination. Frågar ni mig så är svaret nej. Jag älskar allt som är tidlöst, och ett klassiskt plagg tröttnar du aldrig på. Det kan du ha hur länge som helst. Även om man skulle tröttna så kan man alltid lägga undan det en tid och sen plocka fram det. Jag skulle beskriva min stil som klassisk med en liten twist. För mig är det viktigt med färg och då kan det vara allt från detaljer, till smink eller skor. Men gärna lite färg. Jag är inte rädd för att mixa och trixa med en look.

Looken nedan är en riktig business look och jag älskar det. Blusen (klicka HÄR) och kjolen (klicka HÄR) kommer från Veronica Virta. Det är ett märke som jag älskar och som ni kommer att se väldigt mycket av i höst. Allt är precis min smak 🙂

Igår blev det en väldigt lång men otroligt rolig dag. Var hemma strax innan 23.00. Men det kändes bra att lägga upp en plan under dagen där jag även hann få in träningen. Även om det vid ett tillfälle var lite stressigt så kändes det bra. Jag är väldigt duktig på att känna av om det blir stressigt och snabbt komma ner i varv. Idag väntar ännu en spännande och rolig dag men inte lika lång.

Efter jobb ska jag hämta min lilla kille och ha egentid med honom. Vi brukar hitta på lite skoj jag och han. Mannen jobbar dessutom sent idag.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?