39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Tillbaka till verkligheten

Måndag & tillbaka till verkligheten, vilket jag tycker är riktigt skönt. Ska bli kul att få jobba igen och komma igång med alla rutiner.

Tro det eller ej så tycker jag vi har latar oss för mycket och bara glidit. Visst är det också skönt att ha sådana dagar men inte för länge. Jag kan lätt bli rastlös eller hela vår familj blir lätt rastlös. Vi gillar att vara i farten.

Igår kom mina föräldrar hem från Kroatien och jag har verkligen längtat efter dom. Vi satt länge hos dom och lillen fick så mycket presenter och godis ska vi inte prata om. Denna lilla killen är så bortskämd.

Hoppas att ni får en underbar dag & några av er ska säkert också tillbaka till verkligheten.

Tillbaka till verkligheten

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?