40   214
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Tillfälligt kontor & på vift

Tjingeling finisar

Sitter vid datorn med en kopp grön te, har världens huvudvärk som jag hoppas försvinner snart. Idag har jag haft en hel del äranden i stan och jag passa på att sätta mig på ett café för att få lite jobb gjort. Måste säga att det var sjukt effektivt, satte en tid på att jag skulle jobba i 1 timme vilket resulterade i att jag fick så mycket gjort ?? Man kanske ska göra detta oftare ?

Passade på att äta en riktigt smarrig chevre och kyckling sallad. 

Butikerna har börjat med vårkläder och man får en härlig känsla när man ser alla färger. Nu längtar man ännu mer till våren ?

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?