Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   203
11   259
20   386
50   374
17   408

Tips – handla underkläder till henne

Tips – handla underkläder till henne.

I detta inlägg vill jag passa på att tipsa alla kvinnor. Som någon gång stått där och önskat att ens partner köpt underkläder i present. Med det är faktiskt inte det enklaste att köpa och väldigt svårt med storlekar. Hunkemöller har världens bästa verktyg – nämligen att du registrerar dina storlekar på deras hemsida eller i butik. Du kan dessutom registrera dina favoriter. Då behöver din partner bara uppge ditt telefonnummer så får de upp all info.

Jag personligen tycker det är otroligt grymt och det underlättar för ens partner. Älskar alla smarta finesser som hjälper och underlättar. Detta är verkligen en sådan sak som underlättar.

Jag älskar fina underkläder och tycker att vi kvinnor är dåliga på att unna oss fina och sexiga underkläder. Finns ingen bättre känslan när man ska ut på dejt och har lagt extra energi på fina underkläder. Eller under vardagen ha bekväma och fina underkläder. Under dagen kommer jag att tipsa om mina favoriter och hur jag brukar göra. Vad som är viktigt och hur man kan göra det lilla extra för varandra som partners.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?