6   119
14   134
14   163
13   151
44   238
30   174
23   210
19   185
21   178
26   172

Senaste inläggen

 • Matteos sovrutiner

  Matteos sovrutiner
 • Tips – Volym i håret

  Tips – Volym i håret
 • Mysfredag & Middag på Quan i Malmö

  Mysfredag & Middag på Quan i Malmö
 • Fullspäckad torsdag

  Fullspäckad torsdag

Tips – handla underkläder till henne

Tips – handla underkläder till henne.

I detta inlägg vill jag passa på att tipsa alla kvinnor. Som någon gång stått där och önskat att ens partner köpt underkläder i present. Med det är faktiskt inte det enklaste att köpa och väldigt svårt med storlekar. Hunkemöller har världens bästa verktyg – nämligen att du registrerar dina storlekar på deras hemsida eller i butik. Du kan dessutom registrera dina favoriter. Då behöver din partner bara uppge ditt telefonnummer så får de upp all info.

Jag personligen tycker det är otroligt grymt och det underlättar för ens partner. Älskar alla smarta finesser som hjälper och underlättar. Detta är verkligen en sådan sak som underlättar.

Jag älskar fina underkläder och tycker att vi kvinnor är dåliga på att unna oss fina och sexiga underkläder. Finns ingen bättre känslan när man ska ut på dejt och har lagt extra energi på fina underkläder. Eller under vardagen ha bekväma och fina underkläder. Under dagen kommer jag att tipsa om mina favoriter och hur jag brukar göra. Vad som är viktigt och hur man kan göra det lilla extra för varandra som partners.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?