40   214
23   197
21   185
16   207
22   174
27   226
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Tips – handla underkläder till henne

Tips – handla underkläder till henne.

I detta inlägg vill jag passa på att tipsa alla kvinnor. Som någon gång stått där och önskat att ens partner köpt underkläder i present. Med det är faktiskt inte det enklaste att köpa och väldigt svårt med storlekar. Hunkemöller har världens bästa verktyg – nämligen att du registrerar dina storlekar på deras hemsida eller i butik. Du kan dessutom registrera dina favoriter. Då behöver din partner bara uppge ditt telefonnummer så får de upp all info.

Jag personligen tycker det är otroligt grymt och det underlättar för ens partner. Älskar alla smarta finesser som hjälper och underlättar. Detta är verkligen en sådan sak som underlättar.

Jag älskar fina underkläder och tycker att vi kvinnor är dåliga på att unna oss fina och sexiga underkläder. Finns ingen bättre känslan när man ska ut på dejt och har lagt extra energi på fina underkläder. Eller under vardagen ha bekväma och fina underkläder. Under dagen kommer jag att tipsa om mina favoriter och hur jag brukar göra. Vad som är viktigt och hur man kan göra det lilla extra för varandra som partners.

Följ:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?