39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Tips på ekologiskt – rättvisemärkt – veganmärkt hudvårdsserier

Tips på ekologiskt – rättvisemärkt – veganmärkt hudvårdsserier

Har märkt att mina skönhet & hudvårds tips uppskattas och därför ska jag ge er tips på ekologiskt & rättvisemärkt hudvårdsserier från Esse Probiotic Skincare. Produkterna är även veganmärkta.

Anledningen till varför jag valde just ekologiskt och rättvisemärkt är att jag fått väldigt mycket frågor. Och eftersom jag själv använder andra produkter var jag tvungen att ta till hjälp. Terese som är hudterapeut på Kräm Hudvårdsstudio jobbar just med Esse Probiotic Skincare och kunde berätta om dessa.

Om du överväger en ekologisk hudvårdsprodukt, kom ihåg att det ska vara certifierat annars är det troligtvis inte ekologiskt. Esse kommer från Sydafrika och tanken från början var att utvinna substanser från Afrikas växter i medicinskt syfte.

Tjejerna på Kräm Hudvårdsstudio skriver såhär om Esse på sin webshop Purplepink;

Vi har arbetat många år som hudterapeuter och vi träffar ofta säljare som vill att vi provar deras produkter. Redan vid första mötet med Esse Probiotic Skincare blev vi överraskade av den teknologi som dom har samt att det är helt rena och organiska produkter. Sen att resultaten talar för sig själv är ett stort måste för att vi ska arbeta med det. Världens första hudvårdsmärke med levande probiotika! 

Esse Probiotic Skincare är certifierat ekologiska av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA. 

Trots att jag själv inte provat märket så vet jag hur tjejerna på Kräm Hudvårdsstudio jobbar.

Tips på ekologiskt - rättvisemärkt - veganmärkt hudvårdsserierTips på ekologiskt - rättvisemärkt - veganmärkt hudvårdsserier

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?