Shoppa min stil

Sandaletter
Beige pumps
Svarta pumps med rosett
V-ringad blus
Volangtopp
Finstickad top
Plisserad kjol – gråbeige
Plisserad kjol – rostbrun
Missoni parfym
Yves Saint Laurent Black Opium
Chloé Faye väska
Saint Lauren Sac De Jour väska
Saint Laurent Kate väska
13   203
11   259
20   386
50   374
17   408

Tips på ekologiskt – rättvisemärkt – veganmärkt hudvårdsserier

Tips på ekologiskt – rättvisemärkt – veganmärkt hudvårdsserier

Har märkt att mina skönhet & hudvårds tips uppskattas och därför ska jag ge er tips på ekologiskt & rättvisemärkt hudvårdsserier från Esse Probiotic Skincare. Produkterna är även veganmärkta.

Anledningen till varför jag valde just ekologiskt och rättvisemärkt är att jag fått väldigt mycket frågor. Och eftersom jag själv använder andra produkter var jag tvungen att ta till hjälp. Terese som är hudterapeut på Kräm Hudvårdsstudio jobbar just med Esse Probiotic Skincare och kunde berätta om dessa.

Om du överväger en ekologisk hudvårdsprodukt, kom ihåg att det ska vara certifierat annars är det troligtvis inte ekologiskt. Esse kommer från Sydafrika och tanken från början var att utvinna substanser från Afrikas växter i medicinskt syfte.

Tjejerna på Kräm Hudvårdsstudio skriver såhär om Esse på sin webshop Purplepink;

Vi har arbetat många år som hudterapeuter och vi träffar ofta säljare som vill att vi provar deras produkter. Redan vid första mötet med Esse Probiotic Skincare blev vi överraskade av den teknologi som dom har samt att det är helt rena och organiska produkter. Sen att resultaten talar för sig själv är ett stort måste för att vi ska arbeta med det. Världens första hudvårdsmärke med levande probiotika! 

Esse Probiotic Skincare är certifierat ekologiska av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society, rättvisemärkta av Phytotrade Africa och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA. 

Trots att jag själv inte provat märket så vet jag hur tjejerna på Kräm Hudvårdsstudio jobbar.

Tips på ekologiskt - rättvisemärkt - veganmärkt hudvårdsserierTips på ekologiskt - rättvisemärkt - veganmärkt hudvårdsserier

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?