5   21
8   125
22   196
19   148
22   154
30   238
17   134
12   155
14   157
25   139

Senaste inläggen

 • Detaljer i guld & pärlor

  Detaljer i guld & pärlor
 • Kvalitetstid med min älskling

  Kvalitetstid med min älskling
 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk

Tips – Volym i håret

Tipsa – Volym i håret.

För en tid sen fick jag tipsa om att köpa spolare till håret för att få den där extra volymen. Jag trodde inte det skulle funka. Men till min förvåning så blir det super snyggt.

När jag lagt in spolarna i håret sprayar jag lite hårspray lite innan och efter. Så behåller du volymen längre under dagen.

Spolar finns lite överallt att köpa men billigaste finns på Normal. Till mitt hår behövde jag 4 paket. Hur många du behöver beror på hur tjockt och långt hår du har. Tips - Volym i håretTips - Volym i håretTips - Volym i håret

Vill ni ha tips på frisörer i Malmö (Klicka) så kan ni läsa mitt inlägg HÄR där jag ger er tips om vart jag går. Nu ska jag vänta en liten tid innan jag besöker Laila igen eftersom vi ska göra slingor istället för att färga hela botten. Då behöver man nämligen en ordentlig utväxt enligt Laila. Hon är proffset och har koll på läget. Det som också är fördelen med slingor är att utväxten inte syns lika mycket.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?