4   50
27   137
26   180
16   153
28   214
33   181
22   169
11   157
22   199
30   215

Senaste inläggen

 • Steamer från Steamery – livehome

  Steamer från Steamery – livehome
 • Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt

  Graviduppdatering: Nere på tvåsiffrigt
 • Planering för dagen & resten av månaden.

  Planering för dagen & resten av månaden.
 • Perfekt kontorslook i värmen

  Perfekt kontorslook i värmen

Tjäna pengar som influencer

Här kommer lite tips på hur du kan tjäna pengar som influencer. Innan jag ger er tipsen så vill jag även passa på att tipsa om den ny bloggportal, nämligen Delacay. In och kika för dom bjuder på en hel del spännande saker för oss bloggare.

Först och främst vill jag ta upp dom företagen som hör av sig till influencers för att betala för inlägg på bloggen eller Instagram. Här är det väldigt många företag som faktiskt ger skam summor till influencers. Eller till och med erbjuder rabatt på produkter där man ska köpa en vara i utbyte mot att man bloggar eller Instagrammar om dom. Det är jätte viktigt att faktiskt ta betalt för de arbete man gör och inte ta ett skambud. Glöm inte att märka ut inläggen när det är sponsrade inlägg.

Sen använder jag mig väldigt mycket av olika affiliate program för att tjäna pengar. Nedan har ni tips på några:

 • Adrecord – bli medlem HÄR. Här hittar du bland annat program som Kidsbrand store, Partykungen, Trendrum osv.
 • Adtraction – bli medlem HÄR. Här hittar du bland annat program som Nordicfeel, Babyland, Beauty Planet, Confident Living, Kicks, Åhlens, Lindex osv.
 • Tradedoubler – bli medlem HÄR. Här hittar du bland annat Boozt, Babyshop, Bik Bok, Gina Tricot, Tyko, Rum 21 osv.

När jag använder mig av affiliate program så tipsar jag om saker jag själv gillar eller använder. Oftast så handlar jag själv från företagen som är anslutna till affiliate för dom flesta företag jag handlar från är anslutna. Vilket då blir lättare att kunna tipsa.

Något som jag själv tycker är otroligt viktigt i en blogg är ärlighet. Tipsa aldrig om sådant du själv skulle köpa eller saker som inte alls passar in.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   16 april, 2018 / 9:57 e m

   Tack 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?