Shoppa min stil

ring
Pärlor
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
7   77
28   198
22   246
19   306
20   267

Torups Slott med familjen

Torups slott med familjen.

Hej raringar.

Idag har jag haft en helt underbar dag med min lilla familj. Vi började lördag morgon med en sovmorgon, japp ni läste rätt. Valentino vaknar varje 3,5 timme för att äta och sen somnar han om. Vid 06.00 är han vaken lite lägre och då flyttar jag över honom till vår säng. Då somnar han om.

Vi gick upp, åt frukost och sen körde vi till Torups slott där vi tog en längre promenad. Vädret var helt fantastiskt och vi passade på att njuta av en fika i slottsmiljön. En helt underbar dag. Påväg hemåt stanna vi och handla inför kvällens lördagsmys.

Nu sover killarna och jag och mannen äter ostbricka och kollar på film. Jag tar dessutom mitt första glas rött vin för detta året. Gud vad jag har saknat rött vin.

Vi passade på att inviga bärselen från Babybjörn eftersom det är svårt att köra vagn där. Gick hur bra som helst med bärselen.Denna ungen älskar djur. Här har han och pappa gått in till fåren. Till middag blev det cevapcici. Det var ett tag sen vi åt det.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 14 september, 2019 / 11:55 e m

  Där är så vackert och bokskogen är underbar att gå i 😀 Dock har jag aldrig varit vid slottet, måste göra de nästa gång jag är där
  Vilka fina bilder du har tagit

  • Anna
   Författare
   15 september, 2019 / 9:04 f m

   Tack snälla. Ja där är verkligen super mysigt, rena balsan för själen 😍😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?