11   147
11   232
20   371
48   372
17   406
31   387
18   326
23   347
24   443
25   413

Senaste inläggen

 • Nästa Stopp – Köpenhamn

  Nästa Stopp – Köpenhamn
 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök

Träning mellan möten & jobb

Träning mellan möten & jobb.

Hej raringar.

Idag fick vi hjälp med hämtning på förskola av mina föräldrar då både jag och mannen jobbar sent. Jag har ett långt kvällsmöte som kommer ta en bra stund, så mannen åker förbi mina föräldrar och hämtar Matteo. Jag lär inte vara hemma förrän vid 21.30 ikväll. Mellan alla möten och jobb har jag lyckats få in träningen. Jag har mötet i stan och då passar jag på att ha med träningskläder för att hinna få in träningen. Planerar jag inte in det på detta vis så har jag otroligt svårt att få in träningen, om man nu vill prioritera in den.

Men visst jag ska inte ljuga, jäkla vilken planering och hjälp det kräver. Vi är verkligen lyckligt lottade som har otroligt mycket hjälp. Träning mellan möten & jobb

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?