Träning och planer

Hallå där raringar

Här flyger timmarna bara förbi och rätt som det är så är det kväll. Idag har jag haft en sjukt bra dag och jag fick riktigt bra nyheter på jobb. Så jag har känt mig som himla glad och energisk hela dagen. En riktigt bra dag med andra ord.

Sen kom jag hem och då hade mannen redan hunnit hämta lillen så jag passa på att busa och umgås med mina killar. Sen började klockan bli rätt sent och jag kände mig allt mer omotiverad till träningen. Men till slut tog jag mig till gymmet och körde 1 timme. Så himla skönt, man glömmer lätt hur bra man mår efter ett grymt träningpass.

På vardagarna kör vi City Gross Viktväktarna matkasse (adlink) och det är så himla skönt att slippa tänka på vad man ska laga för mat. Utan man får hem alla ingredienser och recept, sen gör man det bara. Har ni ett tajt schema och vill spara tid så kan jag rekommendera matkasse. Vi kör varannan vecka eftersom vi tar kassen 5 middagar för 4 personer och då har vi alltid mat över till dagen efter. Så egentligen blir det fler dagar 🙂 

Träning och planer

 

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.