12   78
12   153
14   152
23   166
27   163
32   173
26   192
16   162
28   221
34   184

Senaste inläggen

 • Hårspänne med pärlor

  Hårspänne med pärlor
 • Alkoholfri öl & egentid

  Alkoholfri öl & egentid
 • REA PÅ BUSNEL

  REA PÅ BUSNEL
 • Östra Torns 4H- gård

  Östra Torns 4H- gård

Triple Luxe läppstift från Jane Iredale i färgen Natalie

Triple Luxe läppstift från Jane Iredale i färgen Natalie.

Jag har sedan tidigare inte testat smink från Jane Iredale. För några dagar sen la Kräm Hudvårdsstudio ut ett foto på long lastning läppstift som är återfuktade och såklart blev jag nyfiken. Som ni vet så har jag en förkärlek till läppstift och lämnar inte hemmet utan läppstift.

Jag valde färgen Natalie, jag har läppstift i liknande färg och eftersom det är en v mina favorit färger så tar de slut väldigt snabbt. Ni hittar läppstiftet från Jane Iredale HÄR.

Anledningen till varför jag fastnade just för detta läppstift är deras trippel funktion: hållbar, naturlig och återfuktande. På vintern känner jag att läpparna blir torra och har man ett läppstift som håller länge. Ofta blir läpparna extra torra med dom och det blir inte snyggt. Men eftersom den återfuktar så blir man inte torr.

Jag har testat den i några dagar och jag gillar konsistensen och läpparna blir inte alls torra. Den ger mycket färg men också glans. Finns i flera olika nyanser, så passa på att hitta den rätta färgen HÄR.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?