1   86
15   191
21   210
24   250
15   234
32   247
7   254
32   301
29   231
25   270

Senaste inläggen

 • Mattor från Trendcarpet

  Mattor från Trendcarpet
 • Rosa läppstift – Rouge Dior 028

  Rosa läppstift – Rouge Dior 028
 • Julklappstips från Hunkemöller

  Julklappstips från Hunkemöller
 • En spydig kommentar.

  En spydig kommentar.

Triple Luxe läppstift från Jane Iredale i färgen Natalie

Triple Luxe läppstift från Jane Iredale i färgen Natalie.

Jag har sedan tidigare inte testat smink från Jane Iredale. För några dagar sen la Kräm Hudvårdsstudio ut ett foto på long lastning läppstift som är återfuktade och såklart blev jag nyfiken. Som ni vet så har jag en förkärlek till läppstift och lämnar inte hemmet utan läppstift.

Jag valde färgen Natalie, jag har läppstift i liknande färg och eftersom det är en v mina favorit färger så tar de slut väldigt snabbt. Ni hittar läppstiftet från Jane Iredale HÄR.

Anledningen till varför jag fastnade just för detta läppstift är deras trippel funktion: hållbar, naturlig och återfuktande. På vintern känner jag att läpparna blir torra och har man ett läppstift som håller länge. Ofta blir läpparna extra torra med dom och det blir inte snyggt. Men eftersom den återfuktar så blir man inte torr.

Jag har testat den i några dagar och jag gillar konsistensen och läpparna blir inte alls torra. Den ger mycket färg men också glans. Finns i flera olika nyanser, så passa på att hitta den rätta färgen HÄR.

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?