11   147
11   232
20   371
48   372
17   406
31   387
18   326
23   347
24   443
25   413

Senaste inläggen

 • Nästa Stopp – Köpenhamn

  Nästa Stopp – Köpenhamn
 • Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag

  Graviduppdatering: känslomässigt dålig dag
 • Sovplagg att ha med till BB

  Sovplagg att ha med till BB
 • Ett nytt försök

  Ett nytt försök

ULTIMATE TREATMENT – 3 stegs inpackning

– I samarbete med frisörsalongen Bayhome

ULTIMATE TREATMENT – 3 stegs inpackning.

Igår nämnde jag om mitt besök hos Frida på frisörsalongen Bayhome i Staffanstorp. Det blev ingen färgning utan det ska jag vänta med eftersom jag nyligen blekt det på en annan salong.

Jag fick kontakt med Frida via Lanza. Och hon använder Lanzas produkter på salongen som är skonsamma mot håret. Speciellt blekningen och jag bleker mitt hår lite då och då. Och Dessutom älskar jag Lanzas produkter.

Igår gjorde vi en ULTIMATE TREATMENT som är en 3 stegs inpackning från Lanza och görs på salongen. Det är en inpackning som går in på djupet, rensar och tillför keratiner och vitaminer till håret. Man får håret behandlat i schamponeringen och därefter fönar man och stylar håret.

Det kändes verkligen lyxigt att ge håret extra kärlek och samtidigt få en riktigt skön hårmassage och få håret stylat. Frida gjorde mitt hår otroligt snyggt med lockarna och frisyren håller även idag. Perfekt då vi ska ut senare ikväll.

Efter behandlingen så känns mitt hår glansigare. Direkt efter att vi hade tvättat håret så kände jag att det var väldigt enkelt att kamma ur det. Frida använde en vanlig kam och det bara gled igenom.

Alla nya kunder får 25% rabatt på första behandlingen hos Frida på Bayhome i Staffanstorp. Det är även gratis parkering precis utanför salongen vilket är bra att veta. Ni hittar priser och bokning – HÄR -. Bokar ni via hemsidan så skriv in Annas blogg i meddelande annars uppger ni mitt namn när ni ringer och bokar.

ULTIMATE TREATMENT - 3 stegs inpackning ULTIMATE TREATMENT - 3 stegs inpackning ULTIMATE TREATMENT - 3 stegs inpackning ULTIMATE TREATMENT - 3 stegs inpackning ULTIMATE TREATMENT - 3 stegs inpackning

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?