39   198
23   197
21   184
16   207
22   174
27   225
25   222
15   201
24   222
12   254

Senaste inläggen

 • Kvällens plan!

  Kvällens plan!
 • Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg

  Mina hudvårdsrutiner – Steg för steg
 • Modell till multinationellt företag

  Modell till multinationellt företag
 • Husköp & dålig mäklare

  Husköp & dålig mäklare

Underkläder i sömlös modell

Underkläder i sömlös modell.

Jag har länge letat efter underkläder i sömlös modell men har inte hittat några som sitter bra. Antingen så sitter dom helt fel, passformen passar inte alls, dom viker sig i kanterna. Ni som vet ni vet.

Jag har äntligen hittat den perfekta brazilian-trosan i sömlös modell. Den kommer från Hunkemöller och enligt mig så är det perfekt pris. Man får 7 par för 360:- . Dom finns HÄR (adlink).

Tycker det är super bra pris för underkläder. Man kan även välja andra modeller eller färger. Denna modellen tycker jag är perfekt att ha till vardags. Har man tajta träningskläder så man ingen ful linje. Jag har en hel del underkläder från Hunkemoller (adlink).


Underkläder i sömlös modell

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?