4   77
22   186
19   145
22   152
30   237
17   133
12   155
14   157
25   138
33   219

Senaste inläggen

 • Runda märkes solglasögon

  Runda märkes solglasögon
 • Underbar Påsk

  Underbar Påsk
 • 20% rabatt på läppmakeup

  20% rabatt på läppmakeup
 • Påskafton 2019

  Påskafton 2019

Urban Decay Checkmate läppstift

Urban Decay Checkmate läppstift i matt färg.

Ett riktigt prisvärt och bra läppstift som ger otroligt mycket färg är Urban Decay. Det är ett av de märken som har så mycket färger att välja mellan så man inte kan bestämma sig. Du hittar i princip alla möjliga färger till läpparna för 200:-.

För det priset tycker jag man får väldigt mycket för pengarna. Den andra färgen som jag har från Urban Decay heter Tryst och inlägget hittar ni HÄR.

Fick otroligt bra respons av er på Instagram när jag ställde frågan om vad ni vill läsa mer om i bloggen. Så fick jag bland annat att ni älskar mina läppstifts tips och vill gärna ser hur dom ser ut på mig. Det kan jag förstå får då får man ändå en bild på hur den ser ut på någon annan.

På bilden nedan bär jag Urban Decay Checkmate läppstift – HÄR (adlink).

Urban Decay Checkmate läppstift Urban Decay Checkmate läppstift

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?