13   145
17   178
12   153
19   192
24   204
13   208
42   205
12   170
25   445
51   208

Senaste inläggen

 • Därför tog jag uppehåll

  Därför tog jag uppehåll
 • Restaurang Quan i Malmö

  Restaurang Quan i Malmö
 • Tar hand om mig

  Tar hand om mig
 • Ingen ork idag

  Ingen ork idag

Urban Decay Checkmate läppstift

Urban Decay Checkmate läppstift i matt färg.

Ett riktigt prisvärt och bra läppstift som ger otroligt mycket färg är Urban Decay. Det är ett av de märken som har så mycket färger att välja mellan så man inte kan bestämma sig. Du hittar i princip alla möjliga färger till läpparna för 200:-.

För det priset tycker jag man får väldigt mycket för pengarna. Den andra färgen som jag har från Urban Decay heter Tryst och inlägget hittar ni HÄR.

Fick otroligt bra respons av er på Instagram när jag ställde frågan om vad ni vill läsa mer om i bloggen. Så fick jag bland annat att ni älskar mina läppstifts tips och vill gärna ser hur dom ser ut på mig. Det kan jag förstå får då får man ändå en bild på hur den ser ut på någon annan.

På bilden nedan bär jag Urban Decay Checkmate läppstift – HÄR (adlink).

Urban Decay Checkmate läppstift Urban Decay Checkmate läppstift

Följ:
Dela inlägget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?